TECHNEXION

A TechNexion egy tajvani cég, melynek székhelye New Taipei City. A „beágyazott megoldások” vezető szolgáltatójaként, a TechNexion a legkorszerűbb számítástechnikai rendszereket fejleszt és tesztel a hálózati kommunikáció, biztonsági berendezések, ipari automatizálás, egészségügyi berendezések, multimédiás alkalmazások számára és egyéb ipari felhasználásra.
TECHNEXION termékek kínálatunkban
Panel PC-k(346)
kategóriák nélkül
kategóriák nélkül
kategóriák nélkül
kategóriák nélkül
kategóriák nélkül
Referenciák
Henri Parmentier/ Sales VP of TechNexion
Az SOS electronic az embedded rendszerek kulcsfontosságú kelet-európai forgalmazója. Nagyban támogatja az IoT eszközök gyártóit, ezáltal összhangban áll a mi elkötelezettségünkkel és legújabb IoT számára kifejlesztett termékcsaládunkkal. Örömünkre szolgál, hogy együttműködhetünk velük az ágazat további fejlesztése során.
Segítségre van szüksége?
Miért TECHNEXION?
  • A TechNexion gyárak tulajdonosa és üzemeltetője, ezért a teljes gyártási folyamatot felügyeli, a NYÁK tervezésétől, a prototípusok készítésén át egészen a tömegtermelésig
  • az NXP igazolt partnere
  • 1999-ben alakult
  • több mint 100 alkalmazottat foglalkoztat, akiknek 40%-a kutatással, fejlesztéssel és minőség-ellenőrzéssel foglalkozik
Tudta?
A Technexion az Ön egyedüli ipari PC beszállítójává szeretne válni. A TechNexion testre szabott megoldásokat nyújt, melyek egyedüli célja, hogy megfeleljen vagy akár meg is haladja ügyfelei várakozásait. Szakértelmük ezen a területen felülmúlhatatlan.
TECHNEXION cikkek
Panel PC a legmagasabb fokozatú védelemmel

Panel PC a legmagasabb fokozatú védelemmel

A TWP sorozatú ipari panel PC-k IP69K tanúsítvánnyal rendelkeznek. A 316L minőségű rozsdamentes acélból készült ház ideális megoldássá teszi az élelmiszer- és gyógyszeripar számára.

Webinárium videófelvétel: Hogyan állítsuk be a PICO-PI-IMX8-at a Qt-hez

Webinárium videófelvétel: Hogyan állítsuk be a PICO-PI-IMX8-at a Qt-hez

A Technexion nemcsak a nagyszerű Boot to Qt (B2qt) támogatást mutatta be a PICO-IMX8 modulokhoz, hanem válaszokat adott a beágyazott eszközökkel kapcsolatos számos kérdésre. Tekintse meg a közvetlenül a gyártóval készített felvételt, és tudjon meg többet!

Tanítottunk a webinárium alatt! Hogyan  állítható be a Pico-Pi-IMX8M  a Qt alkalmazáshoz

Tanítottunk a webinárium alatt! Hogyan állítható be a Pico-Pi-IMX8M a Qt alkalmazáshoz

Részletesebb információkat ígértünk az embedded eszközökről, és 2019 szeptemberében eme ígéretünknek eleget is tettünk.

TECHNEXION videók
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
OK Adatlap