SUNNY

A kapcsolóüzemű tápegységeket és elektronikai modulokat gyártó SunnyComputerTechnology mára a világ egyik vezető beszállítójává nőtte ki magát. A Sunny cég termékei világszerte megtalálhatók a távközlésben, biztonsági rendszerekben, laptopokban, LCD kijelzőkben, szkennerekben, kapcsolókban, USB elosztókban, Wi-Fi routerekben, töltőkben, digitális fényképezőgépekben, gyógyászati berendezésekben, elektronikus vizsgálati berendezésekben, nyomtatókban, pénztárgépekben, point-of-sale berendezésekben, vonalkód-olvasókban és nyomtatókban, PC perifériákban és sok más fogyasztói elektronikai berendezésben.
SUNNY termékek kínálatunkban
Segítségre van szüksége?
Miért SUNNY?
A SUNNY már a kezdetektől erőteljesen és tartósan foglalkozik a fejlesztéssel és kutatással, lépést tartva az újabbnál új termékekkel és technológiákkal. Amint azt az eddigi eredmények is mutatják, a jövőben mindent meg fog tenni azért, hogy ez így is maradjon. A megbízhatóság és az ügyfelek elégedettsége az egyik legfőbb szempontjuk, éppen ezért választják egyre többen a SUNNY adaptereket.
Tudta?
Ha érdeklik a világban használatos adapterek szabványai és a feszültségekre vonatkozó adatok, kattintson az alábbi linkre worldstandards.eu.
SUNNY cikkek
SUNNY- adapterek és tápegységek megbízható gyártója

SUNNY- adapterek és tápegységek megbízható gyártója

Gyakorlatilag minden alkalmazás igényel áramellátást. Azonban nem mindegy, milyen adaptert vagy tápegységet használunk. Tartósság, alacsony fogyasztás és vonzó külső– ezek az alapvető követelmények, valamint a gyártónak rendelkeznie kell a szükséges tanúsítványokkal is.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
OK Adatlap