SOS = Supplier of Solution

Az ipari gyártáshoz szükséges elektronikai alkatrészek nagykereskedelmi forgalmazása az a terület, ahol már évtidezek óta jelen vagyunk. 2013-ban csatlakoztunk a Conradgroup nemzetközi üzletcsoporthoz. Ezáltal egy közel 100 éves hagyománnyal bíró szilárd pénzügyi partnerre tettünk szert, ami az Ön számára erős támogatást garantál.

Az SOS electronic ez a 7S (Seven S)

1. Supranational
Nemzetközi vállalatként közvetlen képviselettel rendelkezünk 7 országban, és a világ több mint 100 országában vannak ügyfeleink.

2. Stability with history
Több mint 25 éve vagyunk jelen a piacon, ami önmagában stabilitást és tapasztalatot sugall.

3. Solutions for electronic industry
Figyelmünk az ipari gyártáshoz szükséges elektronikai alkatrészek nagykereskedelmi forgalmazására irányul.

4. Specialists
Olyan márkák és alkatrészgyártók váltak szakterületünkké, melyeknek minőségét és megbízhatóságát teszteltük.

5. Supreme support & services
A hagyományos forgalmazókkal ellentétben mi széleskörű és átfogó támogatatást, valamint kiegészítő szolgáltatásokat nyújtunk.

6. Saving total costs
Ügyfeleinkre, mint egységes cégekre tekintünk, ezért munkánk nemcsak az alkatrészek leszállításából áll, hanem igyekszünk segíteni a fejlesztést, beszerzést, gyártást és hirdetést is, ezzel is csökkentve az általános üzleti költségeket.

7. Sympathy
Emberségesek vagyunk – igyekszünk megérteni partnereinket, éppen ezért kiváló kapcsolatot tartunk fenn az alkatrészgyártókkal, és ez ügyfeleink számára is kedvező feltételeket biztosít.

Hibajelentés

Min változtatna? Talált valami hibát? Vagy szeretne hozzászólni? Ossza meg velünk, az értékes hozzászólásokat megjutalmazzuk. Elég, ha saját szavaival körbeírja a hibát, vagy hozzászólást és megadja elérhetőségét. Köszönjük.

Elérhetőségek

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
OK Adatlap