27 éve a piacon
Közvetlen képviselet 7 országban
Ügyfelek több mint 100 országban
Támogatás a fejlesztéstől egészen a gyártásig

MICROCHIP

MICROCHIP

A Microchip Technology Inc. a fő mikrokontroller és analóg félvezetőgyártók közé tartozik, mely alacsony kockázatú termékfejlesztést, alacsonyabb rendszer árakat és a termék gyorsabb piacra való bevezetését nyújtja. A Microchip világszerte ismert kiváló termékei közé tartoznak a PIC® mikrokontrollerek, a dsPIC® digitális jelfeldolgozók, az analóg és memória megoldások, a biztonsági, vezeték nélküli és kommunikációs megoldások.

A gyártóval kapcsolatos cikk

MCP73831 a lítium cellák könnyű és biztonságos töltéséért

MCP73831 a lítium cellák könnyű és biztonságos töltéséért

Hozzátehetjük még, hogy mindezt egyszerűen és olcsón. A Microchip cég MCP73831 chipje „minden az egyben” megoldás a Li-ion/Li-Po cellák töltésére.

Segítségre van szüksége?
Miért MICROCHIP? Csak angol nyelven
  • top featured microcontrollers, analog and digital semiconductors
  • wide range customer support, many development tools
Tudta? Csak angol nyelven

Headquartered in Chandler, Arizona/USA, Microchip offers outstanding technical support along with dependable delivery and quality. Microchip microcontrollers feature excellent properties, very low power consumption and also very good EMI/EMC properties. Microchip's 16-bit, PIC24 MCUs and dsPIC® Digital Signal Controllers provide designers with an easy upgrade path from 8-bit

Hibajelentés

Min változtatna? Talált valami hibát? Vagy szeretne hozzászólni? Ossza meg velünk, az értékes hozzászólásokat megjutalmazzuk. Elég, ha saját szavaival körbeírja a hibát, vagy hozzászólást és megadja elérhetőségét. Köszönjük.

Elérhetőségek

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
OK Adatlap