LAPPKABEL

A LAPP Group 1957-ben alapított német cég. Az általuk készített ÖLFLEX® volt az első iparilag készített adatkábel a világon. A LAPP jó minőségű kábeleket és vezetékeket gyárt az ipar minden területére.
LAPPKABEL termékek kínálatunkban
Segítségre van szüksége?
Miért LAPPKABEL?
  • top quality internationally known cables and leads
  • over 40 000 standard stock items
Tudta?
In the LAPP portfolio you can find power and control cables, data communication systems, industrial connectors, protective cable conduit systems, optical transmission systems and cable accessories. Using innovative top quality materials, Lapp Kabel has gained an international reputation.
LAPPKABEL cikkek
Az UNITRONIC kábelek valóban UNIverzálisak

Az UNITRONIC kábelek valóban UNIverzálisak

Árnyékolt és árnyékolatlan, sodrott érpárú, halogénmentes, nagy szilárdságú és még további változatok találhatók a jól ismert UNITRONIC kábelek családjában a LappKabel márkanév alatt.

Jól bevált megoldások az ipari Ethernet és IoT számára

Jól bevált megoldások az ipari Ethernet és IoT számára

Az ipari Ethernet, más néven a Profinet, egy perspektív, sokoldalú és könnyedén használható kommunikációs platform. A cikkben a leggyakoribb kábeltípusok áttekintését és jellemzőit gyűjtöttük össze.

A megfelelő kábelt használja agresszív környezetben?

A megfelelő kábelt használja agresszív környezetben?

Nemcsak a magas hőmérséklet, hanem a különböző olajok, oldószerek és vegyszerek is könnyen károsíthatják a hagyományos kábeleket. A következőkben segítségére leszünk abban, hogy a kemény ipari környezetben használatos készülékéhez a megfelelő kábeltípust válassza.

LAPPKABEL videók

SKINTOP® ST-M Cable Glands

Feltöltve: 2017.02.07

LappKabel company overview

Feltöltve: 2013.12.11
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.