KONTAKT CHEMIE

A KONTAKT CHEMIE a CRC industries márkaneve, mely speciális vegyszereket készít az elektronika számára. Termékei jó minőségű, tiszta alkotóelemekből készülnek, a sprayek magas hatóanyag tartalommal rendelkeznek.

A gyártóval kapcsolatos cikk

Freeze 75 - és van Önnek egy ellenőrzés alatt lévő hőmérséklete

Freeze 75 sprayvel lehetősége van megtalálni a hibás alkatrészt vagy esetleg elkerülni a meghibásodást a forrasztás folyamán.

Valóban hatékony és gazdaságos spray-eket használ gyártás és szervizelés során?

Könnyítse meg munkáját a kiemelkedő tisztaságú és nagy űrtartalmú spray-ekkel. A megfelelő vegyszer jelentősen meghosszabbíthatja berendezései megbízhatóságát és élettartamát.

Az Ön NYÁK-jai is kinézhetnek profin

Akár csak prototípusról, akár egy egész gyártási sorozatról van szó, a Kontakt PCC tisztító elintézi a forrasztási maradványokat a NYÁK-okon.

A Label Off nemcsak a címkéket távolítja el

Ez az érdekes spray a Kontact Chemie kínálatából, nemcsak az irodában, hanem például az elektronikai gyártás és sok egyéb tevékenység során bizonyulhat hasznosnak.

Segítségre van szüksége?
Miért KONTAKT CHEMIE? Csak angol nyelven
  • top quality chemistry for electronics
  • many specialized products available
  • environmental-friendly products
Tudta? Csak angol nyelven

Cleaning and maintenance sprays, protective coatings for PCBs, lubricating and protecting, all these products can be found in Kontakt Chemie portfolio. At the same time, among Kontakt Chemie products you can also find many special products. For example soldering flux, cleaners intended for fine and sensitive devices, antistatic and conductive coatings (EMI), cooling agent for a thermal fault location and many other.


Választék

raktáron 665 db

Jelenleg raktáron 683 db
Ebből lefoglalt mennyiség 18 db
Elérhető 665 db
Amennyiben nincs raktáron elegendő mennyiség, kérem jelezze ezt belső értékesítőnknek, vagy kattintson ide: Árat lekérdez.

KONTAKT PCC 400ml = KONTAKT LR

Spray

Forrasztás utáni NYÁK tisztító spray

Rakt. szám: 89712
Árufajta: A

KONTAKT CHEMIE

1 db-tól 3 002,51 Ft

3 db-tól 2 743,83 Ft

12 db-tól 2 562,14 Ft

raktáron 78 db

ANTISTATIK 100 200ml

Spray

Antisztatikus spray

Rakt. szám: 33223
Árufajta: S

KONTAKT CHEMIE

1 db-tól 1 441,21 Ft

3 db-tól 1 314,95 Ft

12 db-tól 1 228,72 Ft

Összes termék

webdesign © bart.sk

Hibajelentés

Min változtatna? Talált valami hibát? Vagy szeretne hozzászólni? Ossza meg velünk, az értékes hozzászólásokat megjutalmazzuk. Elég, ha saját szavaival körbeírja a hibát, vagy hozzászólást és megadja elérhetőségét. Köszönjük.

Elérhetőségek