FLUKE

A Fluke cég világelső az elektronikai mérőeszközök és szoftverek gyártásában, forgalmazásában és szervizelésében is. Az 1948-ban megalakuló Fluke vállalat fontos szerepet töltött be azon egyedi mérési technológia meghatározásában és kidolgozásában, amely lehetővé teszi a tesztelést és hibaelhárítást. A FLUKE mérőműszerek kiváló minőségük és könnyű használatuk által egyfajta ipari szabvánnyá léptek elő a karbantartás és termelés területén. Minden új üzem, iroda, kórház vagy intézmény a Fluke termékek potenciális ügyfelét képezi.
FLUKE termékek kínálatunkban
Segítségre van szüksége?
Miért FLUKE?
    A Fluke mérőműszerek előnyei:
  • rugalmasság
  • robusztusság
  • biztonság
  • könnyű használat
  • magas minőségi szabványok
Tudta?
Az ipari elektromos szereléstől kezdve, a karbantartáson és javításon át egészen a minőség-ellenőrzésig, a Fluke mérőműszerek megbízható és biztonságos működést és gyors hibafelismerést tesznek lehetővé. A leggyakoribb felhasználók és ügyfelek közé tartoznak a műszerészek, mérnökök, metrológusok, gyógyászati berendezéseket gyártók és számítógép-szerelők. Olyan technikusok, akiknek hírneve és hatékonysága az általuk használt mérőműszerek megbízhatóságán és pontosságán múlik.
FLUKE cikkek
Fluke T5 – Feszültségvizsgáló egy lakatfogós multiméter előnyeivel

Fluke T5 – Feszültségvizsgáló egy lakatfogós multiméter előnyeivel

Tökéletesen illeszkedik a kézbe és akár a 3 m-es magasságból való leesés sem károsítja, az áram méréséhez nem kell kinyitni a fogót, ráadásul kesztyűben is játszva kezelhető. Vásároljon egy tesztert, és a következő Fluke terméket ingyen kapja!

Fluke – egyet fizet, kettőt kap

Fluke – egyet fizet, kettőt kap

A Fluke mérési technológia történetének legnagyobb promóciója. Egy Fluke készülék vásárlása esetén egy másik értékes Fluke termékkel gazdagodhat. Akciónk 2020. december 15-ig vagy a készlet erejéig tart.

Sikeres Fluke webináriumok! Indítjuk a második kört

Sikeres Fluke webináriumok! Indítjuk a második kört

Az elektronikus mérőeszközök és szoftverek gyártója, a Fluke 3 webes szemináriummal készül. Mindazok számára ajánlott, akik mérőműszerekkel dolgoznak vagy terveznek dolgozni. Hogyan

FLUKE videók

Electrical tester Fluke T5-1000

Feltöltve: 2020.09.24

Meet the new TiS Performance Series

Feltöltve: 2017.11.29

Fluke TiS Thermal Imaging Scanner

Feltöltve: 2017.07.17

FLUKE 279 FC

Feltöltve: 2016.07.08

Fluke connect

Feltöltve: 2016.05.20
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
OK Adatlap