A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. OK Adatlap
ETTINGER
ETTINGER

Az 1964-ben Németroszágban alapított ETTINGER cég elektromechanikus alkatrészekre szakosodott. Kínálatában megtalálható a mechanikus és elektromechanikus alkatrészek széles választéka, melyek elengedhetetlenül fontosak a készülékek megépítéséhez és összeszereléséhez.

A gyártóval kapcsolatos cikk

Tegye egyszerűvé egy eszköz mechanikai tervezését

Tegye egyszerűvé egy eszköz mechanikai tervezését

Megfelelő távtartókkal és egyéb rögzítési technólógiákkal lehet optimalizálni a térben használt eszközöket, melyek egyidőben lehetnek megfelelően stabilak és professzionális konstrukciót jelenthetnek.

ETTINGER – Minden mire az összeszerelésnél szüksége lehet

ETTINGER – Minden mire az összeszerelésnél szüksége lehet

A készülékek bedobozolása gyakran nagy kihívást jelent az elektronikát gyártó cégeknek. Mivel a termék dizájnja jelentősen befolyásolja annak eladhatóságát, ezért nagy igény van a szerelési anyagok iránt is az elektronikai iparban. Ezúttal a kínálatunkban szereplő, leggyakrabban használatos szerelési anyagokat foglaltuk össze.

Segítségre van szüksége?
Miért ETTINGER? Csak angol nyelven
  • wide portfolio of quality components
  • quick stable deliveries
  • about 27000 stock products
Tudta? Csak angol nyelven

You can use Ettinger components in virtually any device. Ettinger delivers about 27000 various components like battery contacts, bushings, cable clips and holders, connectors, enclosures, fuses and holders, knobs, labels, screws and nuts, standoffs, spacers, washers, power inlets, rubber feet, terminals and many other.

Dokumentumok

Választék
05.43.925 ETTINGER

raktáron 20 db

05.43.925

Távtartó - műanyag, menettel

Hex-Standoff - Typ B M/F M3x25mm Black

Rakt. szám: 158356
Árufajta: A

ETTINGER

5 db-tól 90,70 Ft

19.28.173 ETTINGER

raktáron 280 db

19.28.173

Faston

PC Quick-Fit Terminal 2,8x0,8mm/90° Brass, tinned

Rakt. szám: 197259
Árufajta: A

ETTINGER

20 db-tól 27,50 Ft

40 db-tól 19,30 Ft

100 db-tól 18,40 Ft

Összes termék

webdesign © bart.sk

Hibajelentés

Min változtatna? Talált valami hibát? Vagy szeretne hozzászólni? Ossza meg velünk, az értékes hozzászólásokat megjutalmazzuk. Elég, ha saját szavaival körbeírja a hibát, vagy hozzászólást és megadja elérhetőségét. Köszönjük.

Elérhetőségek