A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. OK Adatlap
ELNEC

Az 1991-ben alapított Elnec, Európa vezető szolgáltatója a NAND Flash memóriák, mikrovezérlők és egyéb eszközök programozó megoldásainak terén.

A gyártóval kapcsolatos cikk

Az Elnec BeeHive204AP és BeeProg2AP ipari programozóival pár másodperc alatt kész…

Az Elnec BeeHive204AP és BeeProg2AP ipari programozóival pár másodperc alatt kész…

Az Elnec, mint Európa NAND Flash memóriák, mikrokontrollerek és más programozható áramkörök programozóinak vezető gyártója, bejelentette a BeeHive204AP és BeeProg2AP programozó egységek (BeeHive204 és BeeProg2 programozó egységek ipari változata) megjelenését a piacon. Az új sorozatot úgy fejlesztették, hogy beültethetőek legyenek a programozó automatákba és automata tesztkészülékekbe (ATE).

Segítségre van szüksége?
Miért ELNEC? Csak angol nyelven
  • Europe´s leading provider for programming solutions
  • top quality products, fast programming
  • strong technical support
Tudta? Csak angol nyelven

From the beginning the company was oriented towards development and production of tools for developers and electronics manufactures. Elnec is committed to set a new standard in the industry by providing highly universal, reliable and cost effective programming solutions for devices in any package, whether programmed in a socket or through ISP on a circuit board. Elnec provides solutions which cover customers' needs for device programming from the lowest to the highest in volume.


Választék
BEEPROG2 ELNEC

raktáron 0 db

BEEPROG2

Fejlesztőeszközök

Univerzális, extrém gyors (ISP) programozó, USB/LPT

Rakt. szám: 82824
Raktártípus

ELNEC

1 db-tól 312 000,00 Ft

SMARTPROG2 ELNEC

raktáron 0 db

SMARTPROG2

Fejlesztőeszközök

Univerzális, gyors (ISP) programozó, USB

Rakt. szám: 55192
Raktártípus

ELNEC

1 db-tól 137 000,00 Ft

Összes termék

webdesign © bart.sk

Kártyás fizetés szolgáltatója
Elfogadott kártyák
Hibajelentés

Min változtatna? Talált valami hibát? Vagy szeretne hozzászólni? Ossza meg velünk, az értékes hozzászólásokat megjutalmazzuk. Elég, ha saját szavaival körbeírja a hibát, vagy hozzászólást és megadja elérhetőségét. Köszönjük.

Elérhetőségek