ELNEC

Az 1991-ben alapított Elnec, Európa vezető szolgáltatója a NAND Flash memóriák, mikrovezérlők és egyéb eszközök programozó megoldásainak terén.

A gyártóval kapcsolatos cikk

Az Elnec BeeHive204AP és BeeProg2AP ipari programozóival pár másodperc alatt kész…

Az Elnec, mint Európa NAND Flash memóriák, mikrokontrollerek és más programozható áramkörök programozóinak vezető gyártója, bejelentette a BeeHive204AP és BeeProg2AP programozó egységek (BeeHive204 és BeeProg2 programozó egységek ipari változata) megjelenését a piacon. Az új sorozatot úgy fejlesztették, hogy beültethetőek legyenek a programozó automatákba és automata tesztkészülékekbe (ATE).

Segítségre van szüksége?
Miért ELNEC? Csak angol nyelven
  • Europe´s leading provider for programming solutions
  • top quality products, fast programming
  • strong technical support
Tudta? Csak angol nyelven

From the beginning the company was oriented towards development and production of tools for developers and electronics manufactures. Elnec is committed to set a new standard in the industry by providing highly universal, reliable and cost effective programming solutions for devices in any package, whether programmed in a socket or through ISP on a circuit board. Elnec provides solutions which cover customers' needs for device programming from the lowest to the highest in volume.

Dokumentumok

Választék

raktáron 0 db

BEEPROG2

Fejlesztőeszközök

Univerzális, extrém gyors (ISP) programozó, USB/LPT

Rakt. szám: 82824
Árufajta: S

ELNEC

1 db-tól 309 480,21 Ft

raktáron 0 db

MEMPROG 2

Fejlesztőeszközök

Univerzális gyors EEPROM,Flash EPROM,NVRAM programozó

Rakt. szám: 70287
Árufajta: S

ELNEC

1 db-tól 80 235,61 Ft

Összes termék

webdesign © bart.sk

Hibajelentés

Min változtatna? Talált valami hibát? Vagy szeretne hozzászólni? Ossza meg velünk, az értékes hozzászólásokat megjutalmazzuk. Elég, ha saját szavaival körbeírja a hibát, vagy hozzászólást és megadja elérhetőségét. Köszönjük.

Elérhetőségek