27 éve a piacon
Közvetlen képviselet 7 országban
Ügyfelek több mint 100 országban
Támogatás a fejlesztéstől egészen a gyártásig

CREE

CREE

A CREE vezető fejlesztő a világítástechnikában használt LED-ek piacán. A cég vezető szerepe az olyan innovatív anyagokban rejlik, mint a szilikonkarbid (SiC), mely nagy teljesítményt és hatásfokot biztosít számos félvezető alkalmazásban. Az XLamp® LED Cree folyamatosan emeli az ipari normák szintjét a fénykibocsátás és hatásfok területén.

A gyártóval kapcsolatos cikk

CREE - és lőn világosság

CREE - és lőn világosság

A CREE cég a teljesítmény LED-ek úttörője és elsődleges célkitűzése a hagyományos, nem effektív fényforrások kiváltása. A CREE gyártja és fejleszti is a LED chipeket, melyek a legnagyobb hatásfokot érik el ebben az iparágban, ezzel is új piaci szegmenst teremtve a világítástechnika piacán.

Videók

Segítségre van szüksége?
Miért CREE? Csak angol nyelven
  • market-leading innovator of lighting-class LEDs and LED lighting
  • top quality products with highest luminiosity/ Watt
Tudta? Csak angol nyelven

XLamp LEDs were the first "lighting-class" LEDs – LEDS bright enough to be used in general-illumination applications, such as desk lamps, ceiling fixtures and street lights. Using SiC as a platform material, Cree has spent over 20 years developing an array of new technologies that far surpass traditional ones. Cree leads the LED lighting revolution and is making energy-wasting traditional lighting technologies obsolete through the use of energy-efficient, environmentally friendly LED lighting.

Hibajelentés

Min változtatna? Talált valami hibát? Vagy szeretne hozzászólni? Ossza meg velünk, az értékes hozzászólásokat megjutalmazzuk. Elég, ha saját szavaival körbeírja a hibát, vagy hozzászólást és megadja elérhetőségét. Köszönjük.

Elérhetőségek

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
OK Adatlap