CRC

A CRC industries 1958-ban alakult, és évtizedeken keresztül halmozta fel tapasztalatait a csúcsminőségű speciális termékek gyártása terén. Portfóliójukban vegyszerek és spray-k széles választékát találjuk, például kenőanyagokat, korróziógátló termékeket, tisztítószereket, festékeket, tömítőanyagokat, ragasztókat, hegesztőtermékeket, elválasztószereket és egyéb termékeket - a kisfogyasztók, az autóipar és az egyedi ipari vállalatok számára.
CRC termékek kínálatunkban
kategóriák nélkül
Segítségre van szüksége?
Miért CRC?
A CRC termékeket a hatóanyagok nagyon magas aránya és a maximális hatékonyság jellemzik, ezáltal költséghatékony megoldást nyújtanak.
A részletes műszaki dokumentáció és a helyi nyelveken mindig naprakész biztonsági adatlapok (MSDS) szintén hasznosnak bizonyulnak.
Tudta?
A CRC gyárt néhány 360°-os szeleppel ellátott spray-t is, amelyek bármilyen helyzetben használhatók, akár fejjel lefelé is.
CRC cikkek
Hatékony tisztító- és zsírtalanítószer a citrusok erejével

Hatékony tisztító- és zsírtalanítószer a citrusok erejével

Rendkívül hatékony ipari tisztítószer, melynek alapját természetes narancs eredetű terpének és alkohol alkotják. Erős fertőtlenítő tulajdonságai révén gépek és berendezések biztonságos tisztításához alkalmas.

Próbálja ki a valamennyi iparág számára megfelelő professzionális termékeket!

Próbálja ki a valamennyi iparág számára megfelelő professzionális termékeket!

Kínálatunkban megtalálhatók a CRC Industries cég által kínált ragasztóanyagok, tisztítószerek, kenőanyagok, korróziógátló és hegesztési termékek, csavarlazítók és számos egyéb termékek széles választéka, valamint a karbantartás és szervizelés lehetősége is.

CRC videók
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
OK Adatlap