ATTEND

A 2002-ben alapított Attend Technology Inc. egy gyorsan növekvő taiwani székhelyű cég, mely csatlakozási megoldások fejlesztésére és gyártására szakosodott.
ATTEND
ATTEND termékek kínálatunkban
Referenciák
Candice Lai/ ATTEND
Örömmel tölt el bennünket, hogy az SOS electronic forgalmazza termékeinket. Egy professzionális csapatról van szó, amely remek munkát végez az ATTEND üzleti támogatásával kapcsolatban, Európában. Kiváló és megbízható üzleti és marketing csapatuk van. Az SOS electronic teljes mértékben ismeri és megfel a piaci és ügyfelek igényeinek. Sikerült népszerűsíteniük Európában az Attend márkát. Nagyon örülünk, hogy olyan partnerrel dolgozhatunk, mint amilyenek Önök!
Segítségre van szüksége?
Miért ATTEND?
  • wide portfolio of quality products
  • excellent price/ performance ratio
Tudta?
ATTEND portfolio consists of sockets, connectors and cable assemblies for industry, communication, audio-video equipment and computers. Among Attend products can be found memory cards sockets, SIM cards sockets, FPC connectors, HDMI, E-SAT, RJ45, USB and many other types of connectors.
ATTEND cikkek
Bővítjük az ATTEND MiniPCIe modulokra vonatkozó kínálatát

Bővítjük az ATTEND MiniPCIe modulokra vonatkozó kínálatát

Az ATTEND 9,9mm-es csatlakozók sorozata, a 119A kiterjeszti a népszerű MiniPCI express modulokhoz tartozó kiegészítők kínálatát. Válasszon a három különböző változat közül az árat, a munka- és a helyigényt figyelembe véve.

NanoSIM az iparban

NanoSIM az iparban

Az ATTEND, a memória- és SIM-kártyatartók jól ismert gyártója ipari megoldásokra is gondol, és új nanoSIM foglalatot kínál, amely különös hangsúlyt fektet a tartósságra még extrém ipari környezetben is, -40°C és + 105°C közötti hőmérséklethez vagy fejjel lefelé történő szereléshez igazodva.

Intelligens dual Nano-SIM kártyafoglalat

Intelligens dual Nano-SIM kártyafoglalat

Két SIM-kártya lehetőséget ad a jobb lefedettségű szolgáltató kiválasztására, valamint a 4G vagy LPWA technológiák használatára. Az Attend 115S szériás tartó 2 nano-SIM kártya számára a versenytársakkal szemben számos bizonyított előnnyel bír.

ATTEND videók

M.2 connector (NGFF)

Feltöltve: 2014.05.20

ATTEND on Embedded World 2013

Feltöltve: 2013.03.11
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
OK Adatlap