A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. OK Adatlap
WIZNET

W7200 - TCP/IP és ARM Cortex M3 egy lapkán

Bemutatjuk a WIZnet cég újdonságát, az iMCUTM W7200-at, mely a már jól bizonyított W5200 „bedrótozott” TCP/IP megoldás és az ARM Cortex M3 chipjének kombinációja. Az eredmény egy erőteljes chip, mely gyors és stabil TCP/IP kapcsolatot nyújt az ARM processzor minimális terhelése mellett.

A WIZnet cég olyan TCP/IP megoldásokra szakosodott, melyek leveszik az adott alkalmazás processzoráról a terheket. A nagy számításigényű alkalmazásoknál kézenfekvő, hogy a processzor számítási teljesítménye maximálisan rendelkezésre álljon, és ne foglalják le olyan feladatok, melyeket kiegészítő áramkörökkel is el lehet látni. De hogyan lehet ezt elérni minimális fejlesztési erőfeszítéssel és akár NYÁK terület megtakarításával? A megoldás az iMCUTM-chip. Az iMCU (Internet MCU) sorozat gyors Internetet nyújt „on-the-fly” architektúra és gyors algoritmusok segítségével. A W7200 pminden gyakori protokollt támogat, mint pl. TCP, UDP, ICMP, IPv4 ARP, IGMP, PPPoE, Ethernet valamint még az ADSL csatlakozást is. Az iMCU 7200 működési elve jól látható a fenti blokkvázlaton. A chip és a hozzá tartozó iMCU7200EVB fejlesztő kártya raktárkészletünkről elérhető.

Részletes információ a W7200_Datasheet és a W7200_EVB dokumentumban található.
Érdeklődésével keressen bennünket az info@soselectronic.hu címen.

Előnyök/Jellemzők:

  • ARM Cortex M3 (ST), integrált TCP/IP chippel
  • TCP, UDP, ICMP, IPv4 ARP, IGMP, PPPoE, Ethernet
  • ADSL kapcsolat PPPoE protokollal
  • 8 független, párhuzamosan futó socket
  • 32kb hálózati adat puffer
  • power down és WOL (Wake On LAN)

Tartozékok

W7200

IC - interfész áramkör

ARM32bit Cortex M3 with hardwired TCP/IP, MAC & PHY (empty)

Rakt. szám: 125309
Nem elérhető

WIZNET

Már nem szállítható tétel

iMCU7200 EVB

Fejlesztőkészlet kommunikációs modulokhoz

Evaluation Board for W7200 (Cortex-M3 + W5200 core)

Rakt. szám: 125310
Nem elérhető

WIZNET

Már nem szállítható tétel

webdesign © bart.sk

Hibajelentés

Min változtatna? Talált valami hibát? Vagy szeretne hozzászólni? Ossza meg velünk, az értékes hozzászólásokat megjutalmazzuk. Elég, ha saját szavaival körbeírja a hibát, vagy hozzászólást és megadja elérhetőségét. Köszönjük.

Elérhetőségek