Webinárium jegyzet– Legyen a forrasztás mestere!

Ismét új részvételi rekord a webináriumon! Több mint 100 regisztrált résztvevővel és 4 Weller termék szerencsés nyertesével.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2014.06.25 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

A nyár előtti utolsó Webinárium a Weller márkáról szólt. Rudolf Horl, a Weller cég képviseletében számos érdekes információval készült az új WSD81i forrasztóállomásokról, a résztvevőket pedig gyakorlati információkkal is ellátta, mint pl. a helyes karbantartás, és a pákahegyek megfelelő tisztítása.

A webinárium utáni kérdőívünket kitöltők közül kisorsoltuk a szerencsés nyerteseket:

  • Tomáš Tóth, Zadako - EREM Handstool
  • Zoltán Varga, Eurocircuits - EREM Handstool
  • Joachim Titze, HSP - Weller WSW solder wire
  • Jan Kupka, Elcom a.s. - 50% kedvezmény WSD81i forrasztóállomás vásárlása esetén
A nyerteseknek gratulálunk!

Lemaradt a Webináriumról?

Ha lemaradt a webináriumról, nézze meg videón... Mivel a Webinárium során a technika ördöge kissé megtréfált minket, és nem minden videót tudtunk online közvetíteni, ezért itt most azokat is megtekinthetik.


Videók

Programme of webinar:
- short introduction of Weller and their product
- new WSD81i
- why use WX series product - benefits for your company
- more about zero smog fume extraction - benefits for your health
- 3 different Weller heater Technologies - precise temperature control
- how you can take care about tips to enlarge their lifetime
- Weller solder wire and the benefits
- Q&A

Már regisztrálhatnak a következő webináriumunkra. Többet tudhat meg az aktuális webináriumokról, valamint megtekintheti a régebbieket a www.soselectronic.hu/webinar oldalon...

TOVÁBBI információ a Weller-ről...

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.