A WE 1010 forrasztóállomás megalkotásával a Weller magasra emelte az ár-érték arány mércéjét. Nem is csoda, hiszen egy minőségi 70W-os állomás 150 euró alatt nem nevezhető mindennapinak.

A WE1010 forrasztóállomással nemrégiben foglalkoztunk - Weller forrasztóállomás kevesebb mint 150 euróért? cikkünkben.

A legújabb WE1010 készlet már oktató szettben (Education set) is kapható, amely a forrasztóállomáson kívül a következőket is tartalmazza:

- modern WSW SCN M1 forrasztóhuzal 0,8mm/100g átmérővel
- Weller Xcellite 170MN - minőségi csípőfogó
ET B (2,4mm) forrasztócsúcs.

A nikkel és mikroötvözettel ellátott WSW forrasztóón kiváló nedvesítő képességgel rendelkezik, és nagyon kíméletes a forrasztócsúcshoz, ezáltal hozzájárul hosszú élettartamához.

A Weller (APEX csoport) termékek között már évtizedek óta helyet kap az Xcellite fogó is. Nevezetesen, az Xcellite 170MN alacsony profilú csípőfogó általános használatra, kis kezelőerővel és ESD biztonsággal.

A gyártó így végső soron remek alkalmat kínál, hogy a forrasztóállomás mellett még modern forrasztóónt, minőségi csípőfogót is kipróbálhassunk, valamint a nagyobb kötésekhez jár még egy 2,4mm-es forrasztóhegy is (a WE 1010 alapcsomag 1,6mm-es ET A hegyet tartalmaz).

A költséghatékony WE1010 Education kit raktárkínálatunk állandó darabja, és biztosak vagyunk benne, hogy számos munkahelyen megjelenik.

További információ esetén, vagy egyéb WELLER termékkel kapcsolatban kérjük, látogasson el webshopunkra, vagy írjon nekünk az e info@soselectronic.hu címre.