A Wago Quickstrip csupaszító fogókkal kétszer jobban jár

Aki gyakran köt be nagyobb mennyiségű vezetéket, jól tudja, milyen fontos a jó, megbízhatóan működő vezetékcsupaszító fogó. A Wago Quickstrip 10 fogók teljesítik az összes ilyen szerszámmal szemben támasztott követelményt.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2011.09.29 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

A több ezer használat után a kések eltompulnak, de elég csak azokat cserélni ahelyett, hogy egy új fogót kéne vásárolni. A második megtakarítás pedig abban rejlik, hogy cserélhető „V“ alakú késes kazetta vásárolható hozzájuk, mely a vékonyabb PTFE vagy hasonló szigeteléssel rendelkező vezetékekhez alkalmas, ezáltal nem kell további speciális fogót vásárolnia. Továbbá a Quickstrip 10 akár csípőfogóként is szolgálhat egészen 10 mm2 keresztmetszetű vezetékméretig.

A Wago Quickstrip 10 úgy lett megtervezve, hogy probléma nélkül csupaszíthat vele tömör vagy sodrott vezetékeket különböző keresztmetszetekkel. A csupaszítás előtt elegendő beállítani a csupaszítás kívánt hosszát (18mm-ig) és a csupaszító kések rugalmas lamellái automatikusan alkalmazkodnak a vezeték keresztmetszetéhez. Az egyedi kialakításnak köszönhetően csupaszításnál nem sérül a szigetelés többi része, így alkalmas a relatíve finomabb vezetékekhez is. A csupaszítás után a kések szétnyílnak anélkül, hogy szétvágnák az egyes szálakat a vezetékben. A legjobb eredmény érdekében a fogó oldalán beállítható a kések nyomóerőssége (+-) a szigetelés vastagságának függvényében. A Quickstrip 10 nagy előnye, hogy a kazetta a csupaszító késekkel cserélhető, ezért ha egy idő után a kések eltompulnak, ezek lényegesen alacsonyabb áron cserélhetőek a fogó teljes árához képest.

Az alap 206-126 típusú kazettával a fogó 0,02-10 mm2 keresztmetszetű vezetékek csupaszításához alkalmas. Viszont abban az esetben, ha gyakran van szüksége vékony vezetékek csupaszítására, a legjobb választás a 206-127 típusú „V“ késekkel rendelkező kazetta .

A Wago Quickstrip csupaszító fogókkal kétszer jobban jár
A Wago Quickstrip csupaszító fogókkal kétszer jobban jár

Akciónk keretén belül az első 25 vásárló, aki vásárol a Wago Quickstrip 10 fogóból, vagy a tartalék kazetták valamelyikéből, ajándékba kap egy WAGO TOPJOB® 2002-1201 sorkapocs mintát, egy 2273-203 vezeték összekötőt és egy WAGO bögrét.


Az akcióban való részvételhez, elég, ha a webes megrendelés megjegyzés rovatában feltünteti a "Wago-gift" kódot. Az akció feltételei.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

Tartozékok


206-124 WAGO  
206-124

Csupaszolófogó 0,02-10mm2

Kábelcsupaszító szerszámok

Cikkszám: 48714
Gyártó: WAGO
Már nem szállítható tétel

206-126 WAGO  
206-126

Quickstrip pótkazetta 0,02-10 mm-ig

Kábelcsupaszító szerszámok

Cikkszám: 65618
Gyártó: WAGO
Már nem szállítható tétel

206-127 WAGO  
206-127

Pótkazetta V-késsel 0,1-4 mm-ig PTFE számára, 206-124

Kábelcsupaszító szerszámok

Cikkszám: 112993
Gyártó: WAGO
Már nem szállítható tétel
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.