P. Buhla, az SOS electronic termékszakértőjének cikkéből megtudhatja, miért érdemes kipróbálni az új Wago elosztó sorkapocs sorozatot, amely már készletünkről is beszerezhető. 

Wago 2006-803x. Kompakt elosztó sorkapocs hat kimenettel
A Wago 2006-803x sorozatú elosztó sorkapcsok jellemzői és előnyei:

  • Helytakarékos kompakt kialakítás
  • Maximális áramerősség: akár 41 Amp
  • Maximális feszültség: akár 800 V
  • CAE rendszerekkel kompatibilis csatlakozási pontok jelölése
  • Teljesen kompatibilis a TOPJOB® S sorkapcsokkal
  • A TOPJOB® S-hez készült tartozékok széles választéka (jumperek, áthidalók, jelölőelemek)

 

„A TOPJOB S család DIN sínes sorkapcsait használó ügyfeleink számára új WAGO elosztó sorkapcsokkal bővítettük raktári kínálatunkat. Ezek nem csak tervezési, de különösen felépítési szempontból is kompatibilisek, így tökéletesen illeszkednek az elosztódobozban meglévő csatlakozáshoz“, mondja P. Buhla, az SOS electronic termékspecialistája a 2006-803x sorozatról.

Kompakt kialakítás praktikus jelölésekkel a szoftvereszközökhöz 

A Wago 2006-803x sorozatból származó DIN sínes sorkapocs mindössze 9 mm széles, 35 mm-es DIN sínre rögzíthető, és lehetővé teszi egy legfeljebb 10 mm² keresztmetszetű vezeték csatlakoztatását a "bemenetre", és 6 darab 2,5 mm² keresztmetszetű vezetéket a „kimenetre“.

A sorkapocs valamennyi csatlakozási pontja betűvel jelölt, így a kábelezési tervezéshez szükséges szoftvereszközök egyszerűbben dolgozhatnak, és minden egyértelmű. Ezek a DIN sínes sorkapcsok kék 2006-8034, szürke 2006-8031, piros 2006-8033 és fekete 2006-8035 színben kaphatók a könnyű potenciál azonosítás érdekében. Ezen kívül a kék sorkapcsok robbanásveszélyes környezetben való használatra is alkalmasak. 

„Ezzel egyidejűleg a Wago egy másik sorozattal, az azonos paraméterekkel rendelkező Wago 2206-tal bővítette a DIN sínre szerelhető elosztó sorkapcsok családját, de kiegészítve a jól ismert narancssárga gombbal, ami kényelmesebb eljárást biztosít a vezetékek csatlakoztatása és leválasztása során,“ folytatja P. Buhla. 

Wago 2006-803x. Kompakt elosztó sorkapocs hat kimenettel

Kompatibilitás a TOPJOB® S családdal

Mivel a WAGO 2006-803x sorozatú elosztó sorkapcsok a TOPJOB® S családból származnak, teljesen kompatibilisek egymással. A gyártó ugyanazt a Push-in CageClamp csatlakozási technológiát alkalmazta, amely ugyanúgy alkalmas 35 mm-es DIN-sínhez, a TOPJOB® S család általános sorkapcsaihoz alkalmas jelölőelemek, valamint különféle jumperek és áthidalók alkalmazásának lehetőségével.

A 2206-803x sorozat használata a gyakorlatban

„A DIN sínre szerelhető elosztó sorkapcsok minden olyan esetben használhatóak, ahol kis helyen sok pontot kell összekötnünk, pl. gyártógépek és berendezések, vasúti rendszerek és hasonlók. Nagyon praktikusan és stílusosan egészítik ki a már meglévő vezetékezést a TopJob S család DIN-sínes csatlakozóival, “ zárja P. Buhla a cikk végén.

A Wago 2006-803x sorozatú, DIN-sínen történő áramelosztáshoz szükséges sorkapcsokat mind a négy elérhető színben készletről kínáljuk. A Wago 2206 sorozat, valamint a TopJob S család kiegészítői is elérhetők. 

OBR.


Wago 2006-803x. Kompakt elosztó sorkapocs hat kimenettel

Wago 2006-803x. Kompakt elosztó sorkapocs hat kimenettel

Wago 2006-803x. Kompakt elosztó sorkapocs hat kimenettel

Wago 2006-803x. Kompakt elosztó sorkapocs hat kimenettel


További Wago termékekkel kapcsolatos kérdése van, vagy műszaki tanácsra van szüksége a megfelelő megoldás kiválasztása során? Esetleg további kérése, kérdése van? Töltse ki az alábbi űrlapot, és örömmel segítünk!