Legyen a munka az UDOO mikroszámítógéppel még kellemesebb!

Az UDOO nagy ereje „kéri”, hogy kihasználják. A sok közül az egyik lehetőség erre a különféle perifériák használata, melyekkel igazán sokoldalú platformot kaphatunk.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2014.12.03 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

A kedvelt, erőteljes UDOO (S975-G000-2100-C2) beágyazott egykártyás számítógépnek (SBC) már számos rajongója van. Lehet, hogy ennek az oka az Arduino Due platformmal való (szoftveres és hardveres) kompatibilitás, de még inkább a sokféle kiegészítő csatlakoztatási lehetősége. Az illesztők széles választékának (USB, Ethernet, Bluetooth, WiFi, stb.) köszönhetően a perifériák csatlakoztatása gond nélkül lehetséges, ami az 5 Mpixeles (autofókuszos) kamerára is igaz.

Miniatűr méretei ellenére ennek a kamerának remek felbontása és sebessége van – pl. VGA (640x480)@90 fps, 1080p@30 fps vagy QSXGA (2592x1944)@15 fps. A videón a teljes 70°-os látómezőt rögzíti.

A gyakorlati használatot és alkalmazásfejlesztést az UDOO-val, az „EU kezdőkészlet" is segíti, mely tartalmaz egy adaptert a harmadik USB-hez, elemtartót az RTC-hez, UDOO logóval ellátott HDMI kábelt, USB/mikro USB „B” típusú kábelt, SATA tápkábelt, tápegységet és egy 8GB-os mikroSD kártyát.

Talán a legnagyobb „attrakció” a tágas, 7”-os KIT LCD 7”–Touch kijelzőkészlet 800x480 pixel felbontással és kapacitív érintőpanellel. Ezt a kijelzőt az UDOO mikroszámítógéphez csatlakoztatva egy olyan kész platformot kapunk, mellyel különböző folyamatokat vezérelhetünk, és a legtöbb alkalmazáshoz megfelelő erővel rendelkezik. Az Egy mindent kezelő mikroszámítógépet akar? című cikkünk részletes információval szolgál az UDOO-ról.

Érdeklődésével keressen bennünket az info@soselectronic.hu címen.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

Kapcsolódó termékkategóriák

Tartozékok


Autofocus Camera 5.0 UDOO  
Autofocus Camera 5.0

Autofókusz kamera 5.0MP 2592x1944

Tartozékok beágyazott rendszerekhez

Cikkszám: 165944
Gyártó: UDOO
raktáron 4 db
NRND
1 db-tól
6 760,00 Ft
Megrendelem:
  • Kosárba helyez
  • Árat lekérdez
  • A Kedvencekhez ad
  • Figyelemmel követés
  • Összehasonlításhoz hozzáad
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.