A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. OK Adatlap
TRACOPOWER

Traco TSR-1 ingyen! Köztük van?

A közelmúltban meghirdetett nyereményjátékunkban résztvevők közül 20-an hamarosan kipróbálhatják ezeket a nagyszerű kapcsolóüzemű szabályzókat, ingyen!

Kétségtelen, hogy a kapcsolóüzemű szabályozók nagyszerű helyettesítői a kis hatásfokú lineáris szabályzóknak. Ez a Próbálja ki a 78xx feszültségszabályozók hatékony helyettesítőit című cikkünkben meghirdetett nyereményjátékunk iránti érdeklődésből és a részt vevők rekord magas számából is kitűnik. Összesen 504 kedves olvasónk küldte be válaszát a kissé „alattomos” kérdésre, hogy Milyen induktivitás szükséges a TSR-1 helyes működéséhez?”.

A helyes válasz az, hogy a TSR-1 egy komplett megoldás, ami induktivitást is tartalmaz, ezért nincs szükség semmilyen tekercsre/induktivitásra a helyes működéséhez. A legtöbb esetben helyes volt a válasz, de sokan írták, hogy egy 8,2 µH induktivitás szükséges. Bevalljuk, hogy kérdésünk úgy is értelmezhető volt, hogy „Mit kell tenni, hogy a TSR-1 megfeleljen az EN 55022 classA szabványnak?” (amikor is szükséges egy Pi szűrőt alkalmazni egy 8,2µH induktivitással és 2 kondenzátorral), ezért a nyerteseket az összes résztvevő közül húztuk ki.

Köszönjük a részvételt, a Traco TSR-1 szabályzók nyertesei:

Beck János (HU)
Ing. Dlugoš Alojz (SK)
Ing. Pavol Zuskáč (SK)
Kónya László (HU)
Boris Letocha (CZ)
Jaroslav Kvíz (CZ)
Polgár Zsolt (HU)
Ladislav Toldy (SK)
Ing. Boris Klusmeyer (DE)
Bogdan Argatu (RO)
Ivan Doležal (CZ)
Jaroslav Čechák (CZ)
Ing. Filip Šaněk (CZ)
Milan Sihelský (SK)
Pavol Paralič (SK)
František Kefurt (CZ)
Petr Sedláček (CZ)
Bartłomiej Szczygieł (PL)
Ľubomír Bobák (SK)
Miroslav Motýľ (SK)

Hibajelentés

Min változtatna? Talált valami hibát? Vagy szeretne hozzászólni? Ossza meg velünk, az értékes hozzászólásokat megjutalmazzuk. Elég, ha saját szavaival körbeírja a hibát, vagy hozzászólást és megadja elérhetőségét. Köszönjük.

Elérhetőségek