Traco TSR-1 ingyen! Köztük van?

A közelmúltban meghirdetett nyereményjátékunkban résztvevők közül 20-an hamarosan kipróbálhatják ezeket a nagyszerű kapcsolóüzemű szabályzókat, ingyen!

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2013.03.28 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

Kétségtelen, hogy a kapcsolóüzemű szabályozók nagyszerű helyettesítői a kis hatásfokú lineáris szabályzóknak. Ez a Próbálja ki a 78xx feszültségszabályozók hatékony helyettesítőit című cikkünkben meghirdetett nyereményjátékunk iránti érdeklődésből és a részt vevők rekord magas számából is kitűnik. Összesen 504 kedves olvasónk küldte be válaszát a kissé „alattomos” kérdésre, hogy Milyen induktivitás szükséges a TSR-1 helyes működéséhez?”.

A helyes válasz az, hogy a TSR-1 egy komplett megoldás, ami induktivitást is tartalmaz, ezért nincs szükség semmilyen tekercsre/induktivitásra a helyes működéséhez. A legtöbb esetben helyes volt a válasz, de sokan írták, hogy egy 8,2 µH induktivitás szükséges. Bevalljuk, hogy kérdésünk úgy is értelmezhető volt, hogy „Mit kell tenni, hogy a TSR-1 megfeleljen az EN 55022 classA szabványnak?” (amikor is szükséges egy Pi szűrőt alkalmazni egy 8,2µH induktivitással és 2 kondenzátorral), ezért a nyerteseket az összes résztvevő közül húztuk ki.

Köszönjük a részvételt, a Traco TSR-1 szabályzók nyertesei:

Beck János (HU)
Ing. Dlugoš Alojz (SK)
Ing. Pavol Zuskáč (SK)
Kónya László (HU)
Boris Letocha (CZ)
Jaroslav Kvíz (CZ)
Polgár Zsolt (HU)
Ladislav Toldy (SK)
Ing. Boris Klusmeyer (DE)
Bogdan Argatu (RO)
Ivan Doležal (CZ)
Jaroslav Čechák (CZ)
Ing. Filip Šaněk (CZ)
Milan Sihelský (SK)
Pavol Paralič (SK)
František Kefurt (CZ)
Petr Sedláček (CZ)
Bartłomiej Szczygieł (PL)
Ľubomír Bobák (SK)
Miroslav Motýľ (SK)

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.