A Traco Power kínálatában több mint 200 teljesen zárt, nagy teljesítményű AC/DC konvertert találunk. Ezek PCB-szereléshez, csavaros vagy késes csatlakozókhoz, vagy szerelődobozba való beépítéshez kaphatók.

A tápegységek ráadásul az elektronikus készülékek leginkább igénybe vett részei. Ellen kell állniuk a legszélsőségesebb hőmérsékleti hatásoknak, és mivel ők maguk is hőtermelők, ezért a bemeneti energia kimeneti teljesítménnyé alakítása során a magas hatékonyság kulcsfontosságú paraméternek számít.

TMPS 10 sorozat olyan AC/DC tápegység-modulokat jelent, amelyek teljesen fedett műanyag tokozással rendelkeznek, és PCB-re szereléshez alkalmasak. Az ipari és informatikai megoldások legújabb biztonsági jóváhagyásai mellett (IEC / EN / UL 62368-1) az IEC / EN 60335-1 szabványnak megfelelően a háztartási készülékekben történő használathoz is megfelelnek. Ezek a 10 W-os modulok tökéletes megoldást jelentenek az IoT eszközök esetében is, ahol a hely kritikus paraméter lehet, vagy készenléti üzemmód hatékony áramellátásához, amikor az ErP irányelvnek való megfelelés a irányadó.

A TMPS sorozat 3W-os TMPS03 és 5W-os TMPS05 tápegységeket is kínál, amelyeket a 10W-os TMPS10 változattal együtt kérésre elérhetők a választékunkban.

Egyéb Traco Power termékkel vagy további információkkal kapcsolatban kérem, lépjen velünk kapcsolatba az info@soselectronic.hu címen.