A svájci Traco Power vállalat 35 éves tapasztalattal rendelkezik kiváló minőségű teljesítmény-átalakítók gyártása terén. Különböző átalakítók gyártásával foglalkozik ipari, informatikai, orvosi és vasúti alkalmazásokhoz. Néhány wattos típusoktól egészen több kW teljesítményű konvertereket is kínál. 

TIM 3.5 egy parányi DC/DC konverter-család, amely PCB-re szerelhető (24,3x14,4x10,5mm Compact DIP-16-package). A nevéből (TIM 3.5) adódóan 3,5W-os DC/DC átalakítókról van szó, és többségük több mint 80% -os hatékonysággal dolgozik.

Széles be- és kimeneti feszültségtartományt kínál, így minden tervező megtalálja a berendezésébe illő típust. A különböző konverterek különböző feszültségtartományokkal rendelkeznek, 5000 VACrms szigetelési feszültséggel. Az üzemi hőmérséklettartomány -40 és +90°C közötti, amit a hasonló szériáknál már megszokhattunk.

A TIM 3.5 szériát általában ipari alkalmazásokban használják, ahol fontos a problémamentes működtetés és nagy igényeket kell kielégíteni. A minimális szintű szivárgási áram (kevesebb, mint 2uA) és a nagy szigetelési feszültség ideálissá teszik ezeket a konvertereket orvosi eszközökben való használatra.

A megbízható TIM 3.5 TRACO átalakítókat közvetlenül raktárról kínáljuk.

Bármely TRACO POWER termékkel kapcsolatosan, vagy egyéb információ esetén kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@soselectronic.hu címen.