A TEL 10WI a Traco Power 10W-os szigetelt átalakító családja, amely ultra kompakt DIP-16 tokozásban érhető el.

Ennek a sorozatnak a legfőbb tervezési célja az alacsony teljesítményű DC/DC átalakítók miniatürizálása egészen a technológia határait feszegetve, mindezt a nagy hatékonyság elvesztése nélkül. A TEL 10WI sorozat 3,83W/cm3 teljesítménysűrűséggel rendelkezik.

A TEL 10WI sorozat rendkívül széles 4:1-es bemeneti feszültségtartományt kínál, és 86% -os hatásfokkal rendelkezik, amely teljes terhelés mellett lehetővé teszi az akár 70°C-os, és 50% -os terheléssel az akár 88°C-os működési hőmérséklet elérését. Két bemeneti feszültség opció áll rendelkezésre: 9-36VDC és 18-75VDC. Ez a két tartomány szinte minden ipari alkalmazási követelményt lefed.

Az átalakítók beépített bemeneti szűrővel rendelkeznek, amely megfelel az EN 55032/EN 55022 A - osztályú zavarkibocsátási követelményeknek. A TEL 10WI sorozatú modellek gazdaságos megoldást jelentenek a helyhiányos és költségérzékeny alkalmazások számára mérőműszerek, informatika és ipari elektronika területén.

Kevésbé igényes alkalmazásokhoz, ahol a 2:1 bemeneti feszültségtartomány is elegendő, a TEL10 10W DC/DC átalakító sorozat kapható. Ez egyúttal költséghatékonyabb alternatívája a TEL10WI sorozatnak. Mindkét széria termékei megrendelhető termékpalettánkban találhatók.

További Traco Power termékekkel kapcsolatos érdeklődése vagy egyéb információ esetén kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a tracopower@soselectronic.com címen.