A TSR-WI család nem szigetelt POL (Point of Load) konverterekből áll, rendkívül széles 8:1 bemeneti feszültségtartománnyal, standard SIP-3 tokozásban.

Ezek a DC/DC átalakítók lefedik a legtöbb szabványos feszültséget és az akkumulátorral működtetett eszközöket, valamint sokoldalú megoldást jelentenek számos alkalmazás számára elosztott energiarendszerekben, ahol különféle bemeneti feszültségértékeket kell figyelembe venni. Ennek a sorozatnak a nagy előnye a kivitelezés kompatibilitása, és így annak lehetősége, hogy ugyanazt a konvertert számos és különböző esetekben használjuk, ami jelentősen csökkenti az alkalmazás anyagszükségletét ( Bill of material).

Az akár 94%-os hatékonyság lehetővé teszi a széles hőmérsékleti tartományban (-40 és 85°C között) való használatot, és kiváló alternatívája a kevésbé hatékony LMxx lineáris szabályozóknak. Legfeljebb 0,6 vagy 1A kimeneti áramot biztosító típusok állnak rendelkezésre, és az alapvető funkciók között szerepel az alacsony készenléti fogyasztás, a pontos vezérlés és a rövidzárlat-, a túlfeszültség- és a túlterhelés elleni védelem

A TSR-WI sorozatú inverterek akkumulátoros és elosztott energiafelhasználású alkalmazáshoz alkalmasak.

TRACOPOWER termékekkel kapcsolatos részletes információk megtalálhatók weboldalunkon, vagy részletesebb tájékoztatásért kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@soselectronic.hu címen.