TPP 15-xxxA-D sorozat AC/DC tápegységei megerősített kettős I/O leválasztórendszerrel vannak felszerelve, az IEC/EN/ES60601-1 biztonsági szabvány 3. kiadásának megfelelően, 2 x MOPP-hez, 5000 m üzemi magasságra engedélyezve. 
A szivárgási áram 75 µA alatt van, amelynek köszönhetően ezek a források alkalmasak orvosi BF (body floating) alkalmazásokhoz. Ilyen típusú készülékek például a vérnyomásmérők, inkubátorok és ultrahangos készülékek.

A nagy hatékonyság és magas szigetelési feszültség mindig nagy kihívást jelent a tápegységet tervező mérnökök számára. A TPP15A-D kimagasló, akár 88,5%-os hatékonysággal bír, és nagy teljesítménysűrűséget kínál, mindezt 25,4 x 38,1 mm (1,0” x 1,5”) méretben.
A teljes terhelés melletti üzemi hőmérséklettartomány -40°C és +60°C, a tápegység azonban +85°C hőmérsékleten is képes 50%-os terheléscsökkentéssel működni.

A TPP15A-D sorozatú AC/DC átalakítók az orvosi EMC kibocsátási és immunitási szinteknek megfelelően működnek, a legfrissebb IEC 60601-1-2 szabvány 4. kiadása szerint.

Az árral és szállítási feltételekkel kapcsolatos információkat webáruházunkban találja.

További TRACO POWER termékekkel kapcsolatos kérdéseivel kérem, forduljon hozzánk bizalommal az info@soselectronic.hu címen.