A TRI 3, 6, 10, 15 és 20W jelölésű szabályozott DC/DC átalakítók családjába nagy szigetelési ellenállású modellek tartoznak, amelyek kompakt DIP-24 (3-10 Watt) vagy 2 ”x1” (15-20 Watt) tokokban állnak rendelkezésre.

A TRI sorozat alapvető jellemzője a kifinomult, megerősített leválasztó rendszer, amely képes ellenállni a magas be- és kimeneti feszültségeknek (9000VDC/1s és 5000VAC/60s), valamint az üzemi feszültségeknek (1000 VACrms). Emellett a nagy szigetelési képesség mellett a magas átmeneti immunitás normál üzemmódban is 15kV/µs.

Az új kialakítás lehetővé teszi az EN 55032 A osztályú szűrő teljes integrálását és jelentősen csökkenti a terhelés nélküli energiafogyasztást. A 90%-ig terjedő nagy hatékonyság lehetővé teszi a biztonságos működést -40°C és +65°C közötti hőmérsékleten terheléscsökkentés nélkül, és + 85°C –on a terhelés csökkenése mellett. Minden modell széles 2: 1 bemeneti feszültségtartománnyal, és pontosan szabályozott, izolált kimeneti feszültséggel rendelkezik. A legújabb IT biztonsági tanúsításokkal (IEC/EN/UL 62368-1) a TRI sorozat tökéletes választás számos magas követelményeknek megfelelő alkalmazáshoz az ipari, szállítási és műszerezési ágazatban.

A TRI sorozatú DC/DC átalakítók már megtalálhatók kínálatunkban, és kérésre beszerezhetők. Az árakat és a szállítási feltételeket megtalálja webáruházunkban.

További TRACOPOWER termékekkel kapcsolatban, vagy egyéb kérdésével kérem, forduljon hozzánk bizalommal az info@soselectronic.hu címen.