A TechNexion céget képviselő Tomasz Swatowski és Henri Parmentier 2019. szeptember 11-én egy webes szeminárium keretében a PICO-PI-IMX8M-MINI-2G fejlesztőkészletet mutattak be. A webinárium előtt felkértük Önöket, hogy írják meg nekünk, mit szeretnének megtudni a PICO-PI készlettel és Qt alkalmazásokkal kapcsolatban, esetleg a beágyazott rendszerekről. Önök meg is ragadták a lehetőséget, és ennek nagyon örülünk!

A webinárium elején Tomasz és Henri darabonként összeállították a készletet, és bemutatták, hogy a demo kép feltöltése a készletbe valójában egészen egyszerű. A webinárium egy részét a rendelkezésre álló, valamint a tervezett TechNexion termékek bemutatására fordították.

Amennyiben nem tudott részt venni a webes szemináriumon, ne aggódjon! Az eseményről felvétel készült, és hamarosan elérhető lesz a YouTube-on. A témát az elkövetkező napokban feldolgozzuk, és cikkben is közzétesszük.

Ne felejtsen el feliratkozni hírlevelünkre, és csatlakozzon hozzánk a közösségi médián keresztül is, így biztosan nem marad le a cikkekben és webináriumokon közzétett új információkról.