28 éve a piacon
Közvetlen képviselet 7 országban
Ügyfelek több mint 100 országban
Támogatás a fejlesztéstől egészen a gyártásig
TE CONNECTIVITY

TE Connectivity - nem csupán csatlakozók

ConnectorRelayContactor

Ez a márka érzékelőket, reléket, kapcsolókat, zsugorcsöveket, ellenállásokat és sok más terméket jelent, amely nem csupán az ipar számára, de mindennapi életünkbe is új technológiákat hoz. Hivatalos forgalmazóként nemcsak széles termékportfóliót, hanem technikai támogatást is biztosítunk Önnek.

TE Connectivity (TE) egy vezető globális technológiai és gyártási vállalat, amely biztonságosabb, fenntarthatóbb, produktívabb és összekapcsoltabb jövőt hoz létre.

A legdurvább környezetben is bizonyító csatlakozók és szenzoros megoldások több mint 75 éve gondoskodnak a közlekedés, az ipari alkalmazások, az orvosi technológiák, az energia, az adatkommunikáció és a háztartások fejlődéséről. 80 ezer alkalmazottal, köztük több mint 8000 mérnökkel, akik mintegy 140 országban dolgoznak együtt az ügyfelekkel, a TE biztosítja, hogy MINDEN CSATLAKOZÁS SZÁMÍTSON.

Az AMP-től a Tyco-n keresztül a TE Connectivity-ig

1941-ben megalakult az Aircraft Marine Products (AMP) cég, amely forrasztásmentes elektromos csatlakozásokat gyártott gyors és cserélhető kábelcsatlakozásokhoz repülőgépek és hajók számára. 1956-ban a nevet AMP Incorporated-ra változtatták. 1999-ben a Tyco International megvásárolta az AMP Incorporated-et, az amerikai elektronikai csatlakozók gyártóját.

2007 júliusában a Tyco három független vállalatra oszlott: Covidien Ltd (korábban Tyco Healthcare), Tyco Electronics Ltd és Tyco International Ltd (korábban Tyco Fire & Security és Tyco Engineered Products & Services (TFS / TEPS)).

2011. március 10-én a Tyco Electronics Ltd TE Connectivity Ltd (TE) –re változtatta a nevét, amely jobban illik a csatlakozások és érzékelők alkatrészgyártói pozíciójához.

A már említett két szegmensen kívül a TE Connectivity (TE) a következő kategóriákba tartozó termékeket is gyárt:


1. Antennák – Mindig adásra készen
A TE antennatechnológiák széles választéka közé tartoznak a szabványos antennák és az egyedi igényekhez kialakított antennák a különböző autóipari, kereskedelmi szállítási, vasúti és fogyasztói eszközökben történő alkalmazáshoz.

Ezek az antennarendszerek kiváló minőségű átviteleket biztosítanak a vezeték nélküli eszközökben különböző frekvenciákon, többek között a Bluetooth, a WLAN, a Cellular, a ZigBee, stb.


2. Szerszámok
A kiváló minőségű csatlakozás biztosítása akár szélsőséges környezeti viszonyok mellett kulcsfontosságú a nagy teljesítmény és megbízhatóság érdekében.

A terminál vezetékre való krimpelésétől vagy a csatlakozó PCB-re való sajtolásától a TE berendezések és szolgáltatások úgy vannak kialakítva, hogy maximalizálják az üzemidőt, meghosszabbítsák az eszközök élettartamát és minimalizálják a gyártási hulladékot.


3. Kábelszerelvények

A TE kábelválasztéka az egyszerű áthidalásoktól, a teljesítmény- és nagysebességű adatkábeleken át komplex kábelkötegekig terjed.

Alkalmazások és iparágak széles körében használják az alkatrészek, alrendszerek és berendezések összekapcsolására.
4.
Csatlakozók
KA csatlakozó olyan csatlakozóeszköz, amely összeköti az elektromos pontokat egy elektromos áramkör kialakításához. A csatlakozók lehetővé teszik a vezetékek, kábelek, nyomtatott áramköri lapok és az elektronikus alkatrészek közötti érintkezést.

A TE Connectivity-nél csatlakozók széles választékát tervezik és gyártják, amelyek a legnehezebb környezetben is az adatok, a teljesítmény és a jel megbízható továbbítására szolgálnak.

A TE csatlakozóit úgy gyártják, hogy csökkentsék az alkalmazási méretet és az energiafelhasználást, miközben növelik a teljesítményt. A TE portfóliójában kritikus rendszerek összekapcsolhatóságának javítására irányuló robusztus megoldásokat is találunk.


5. EMI szűrők
Minden elektromos vagy elektronikus eszköz olyan csatlakozást tartalmaz, amely az elektromágneses interferencia potenciális forrása (EMI).

A nemzetközi szabványok változtatása arra kötelezi a tervezőket, hogy folyamatosan ellenőrizzék és értékeljék szűrési igényeiket.

TE Corcom szűrők segíthetnek az EMI jelek kezelésében, és világszerte elismertek a nagyobb biztonsági hivatalok tanúsítványaival, köztük az UL, a CSA és a VDE jóváhagyásával.6. O
ptikai szálak

A kapacitás és az átviteli teljesítmény tekintetében egyetlen más fizikai adathordozó sem közelítheti meg a megfelelő száloptikát.

Legyen szó akár alkatrészről, rendszerről vagy hálózatról, a TE segíthet nagyobb sávszélesség elérésében.


7. Kábelkötegek
Függetlenül attól, hogy milyen veszélynek vannak kitéve alkatrészei és kábelkötegei, a TE gazdag zsugorcső-kínálattal segít ellenállni a gyakran ártó hatású környezetnek, miközben maximális teljesítmény elérésére törekszik.

Ide tartoznak a zsugorcsövek, öntött alkatrészek, csatlakozóházak, valamint azonosító és jelölő termékek.


8.
Hőre zsugorodó csövek
A TE zsugorcsövek elektromos szigetelést, mechanikai védelmet, környezeti tömítést és tehermentesítést biztosítanak olyan alkalmazásokhoz, mint a csatlakozókapcsok tömítései, megszakítók és csatlakozók/ kábelcsatlakozások.

Szolid alternatívája ez a ragasztásnak, sajtolásnak vagy beöntésnek. Hevítéskor alkalmazkodik az aljzat méretéhez és alakjához, amely gyors és egyszerű telepítést tesz lehetővé. A magas hőtágulási aránynak köszönhetően a legtöbb sérült kábelköpeny a csatlakozó eltávolítása nélkül javítható.

Különböző anyagok, színek és méretek széles választékában kapható; a zsugorcsövek vagy 1,2m hosszú tekercsben, vagy vágott darabok formájában érhetők el. Az áttetsző típusok lehetővé teszik a fedett alkatrészek ellenőrzését és kiváló fényáteresztő képességet biztosítanak.


9. Azonosítás és jelölés
A TE teljes körű megoldásokat kínál a kábelek és vezetékek azonosítására számos iparágban és alkalmazásban. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas.

Számos lehetőség közül választhat, beleértve a ragasztóalapú címkéket, zsugorcsöves címkéket, kábeljelölőket és helyszíni testreszabáshoz alkalmazható hardver/szoftver rendszereket.

A TE úttörő a hőre zsugorodó nyomtatható jelölők terén, és ha a TE nyomtatási rendszerrel együtt használja, biztos lehet abban, hogy megbízható megoldást választott még a legdurvább környezetbe is.


10. Passzív alkatrészek
A miniatűr SMD alkatrészektől a hatalmas egyedi termékekig. A TE számos alkalmazáshoz és iparághoz kínálja passzív komponensek széles skáláját.

A nagy teljesítményű ellenállások közül számos egyedi alkalmazásokhoz és igényekhez igazítható.11.
Áramellátó rendszerek

A TE megbízható és könnyen telepíthető termékeket kínál az elektromos ipar számára.

A villamos energia lefedésére, védelmére és összekapcsolására összpontosítanak, és segítenek a legnagyobb projektek megvalósításában - biztonságosan és megbízhatóan.
12. R
elék, kontaktorok és kapcsolók

A TE relék, kontaktorok és kapcsolók bárhol használhatók - gyártósorok, robotok, felvonók, kezelőpanelek, pénzautomata, mozgásvezérlő rendszerek, világítás, épületrendszerek, napenergia, HVAC, autók, teherautók, buszok, terepjárók és autók részei lehetnek.

A TE megszakítók, relék, kapcsolók és gombok költséghatékonyak, megbízhatók és növelik a termelékenységet. A nagy teljesítményű típusokat úgy tervezték, hogy ellenálljanak a szélsőséges ütközéseknek, rezgésnek, hőmérsékletnek és tengerszint fölötti különbségeknek.13. Érzékelők

Az érzékelő olyan eszköz, amelyet nyomás, helyzet, hőmérséklet vagy gyorsulás mérésére használnak, és amely visszajelzéssel válaszol. A TE egy globális technológiai vezető, amely érzékelőket és csatlakozást biztosít a mai egyre inkább összekapcsolt világban.

A világ egyik legnagyobb érzékelő cégéről van szó, amelynek érzékelői az adatközpontú technológia következő generációja.

Különböző típusú érzékelőket kínálnak az iparágak széles körében, többek között az autóipar, az orvosi, a készülék, a repülőgépipar és a védelem, valamint az ipari és kereskedelmi szállítás.


14. Kábelvégek és csatlakozók

A TE a legkülönbözőbb iparágakban és alkalmazásokban használt és csatlakozási lehetőségek széles skáláját kínálja.

Az egyszerű kábelsaruktól és FASTON termináloktól, a különböző krimpelő és forrasztó kötésekig a kábeltípusok és méretek széles választékához igazodva.

A TE márkájú szerszámok helyes alkalmazása a TE csatlakozókon biztosítja, hogy a kapcsolatok a lehető legmegbízhatóbbak legyenek.


15. Kábelek és vezetékek

A TE Connectivity kábeleket és vezetékeket úgy tervezték, hogy összekapcsolják az elektronikus berendezéseket, megbízható és pontos kommunikációt és energiagazdálkodást biztosítsanak számos alkalmazásban.

Akár egyéni tervezés, akár szabványos termék, a TE Connectivity megoldások segítenek megfelelni a legnehezebb környezetben és durva alkalmazásokban használt elektronikai és kábelkövetelményeknek.

Az ezekben a termékekben felhasznált anyagok segítenek a megfelelő termék kialakításában a megfelelő tulajdonságokkal - alak, funkció, teljesítmény és megbízhatóság.

A legnépszerűbb TE Connectivity márkák a következők:

AGASTAT, ALCOSWITCH, AST, AMP, AMPLIMITE, AMPMODU, AMPOWER, Axicom, Buchanan, CGS, CII, Corcom, DEUTSCH, ELCON, ENTRELEC, FASTON, KILOVAC, MATE-N-LOK, MEAS, OEG, PIDG, Potter & Brumfield, Raychem, Schrack, SOLARLOK, SOLISTRAND

A TE Connectivity hivatalos viszonteladójaként széleskörű termék- és szakértői támogatást nyújtunk Önnek. A TE Connectivity 2005 óta egyike a legnagyobb üzleti partnereinknek, ami azt jelenti, hogy 14 éves közös mérnöki projektek és sok elégedett ügyfél köt össze bennünket.

Számos TE termék műszaki információkkal, árakkal és szállítási idővel együtt megtalálható a honlapunkon közvetlenül a raktárunkból vagy kérésre.

Amennyiben elsőre nem találná meg nálunk azt, amit keres, akkor írjon nekünk az info@soselectronic.hu címre, és utánanézünk a szállítónknál.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.


Tartozékok


172167-1 TE CONNECTIVITY / AMP  
172167-1

Csatlakozó ház

Ipari szögletes csatlakozók

Cikkszám: 1408
raktáron 600 db
5 db-tól
10 db-tól
50 db-tól
200 db-tól
500 db-tól
134,00 Ft
108,00 Ft
98,00 Ft
91,30 Ft
82,90 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

1-160304-2 TE CONNECTIVITY / AMP  
1-160304-2

Csúszósaru hüvely 6,35x0,8 nem szigetelt 1,0-2,5mm2 sárgaréz/Sn

Csúszósaruk

Cikkszám: 105130
raktáron 495 db
20 db-tól
40 db-tól
100 db-tól
500 db-tól
1000 db-tól
33,00 Ft
31,90 Ft
30,50 Ft
27,60 Ft
25,20 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

8-1579002-0 TE CONNECTIVITY / AMP  
8-1579002-0

Hand Crimper SUPER CHAMP III

Krimpelő fogók

Cikkszám: 310475
raktáron 4 db
1 db-tól
2 db-tól
3 db-tól
5 db-tól
23 100,00 Ft
21 200,00 Ft
20 800,00 Ft
20 300,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

1888250-1 TE CONNECTIVITY / AMP  
1888250-1

RJ45 aljzat 8P8C Cat5e THT vízsz. árnyékolt LED G/Y

Távközlési csatlakozók

Cikkszám: 180054
raktáron 185 db
1 db-tól
10 db-tól
50 db-tól
100 db-tól
1 440,00 Ft
1 260,00 Ft
1 100,00 Ft
1 060,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

FSM6JSMA (4-1437565-9) TE CONNECTIVITY / ALCOSWITCH  
FSM6JSMA (4-1437565-9)

TACT Switch 0,05A/12V SPST-NO 7mm 1,6N

Mikronyomógombok NYÁK-ba

Cikkszám: 123727
raktáron 610 db
20 db-tól
25 db-tól
250 db-tól
1000 db-tól
42,60 Ft
42,30 Ft
36,90 Ft
32,60 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

RTH34024 (1415039-1) TE CONNECTIVITY / SCHRACK  
RTH34024 (1415039-1)

Power PCB Relay 24VDC 16A/400V SPST-NO AgNi

Teljesítményrelék

Cikkszám: 118276
raktáron 396 db
2 db-tól
4 db-tól
20 db-tól
100 db-tól
500 db-tól
440,00 Ft
423,00 Ft
383,00 Ft
335,00 Ft
309,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

HSA10 0,47R 5% (7-1625966-5) TE CONNECTIVITY / CGS  
HSA10 0,47R 5% (7-1625966-5)

Huzal ellenállás 16W Alu tokban

Egyéb ellenállások

Cikkszám: 67433
raktáron 192 db
2 db-tól
4 db-tól
10 db-tól
50 db-tól
200 db-tól
440,00 Ft
426,00 Ft
399,00 Ft
369,00 Ft
326,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

282088-1 TE CONNECTIVITY / AMP  
282088-1

Connector Housing SUPERSEAL 4P IP67

Ipari szögletes csatlakozók

Cikkszám: 78556
raktáron 1865 db
5 db-tól
10 db-tól
16 db-tól
160 db-tól
640 db-tól
171,00 Ft
165,00 Ft
162,00 Ft
141,00 Ft
125,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

EV200H1ANA (1-1618002-5) TE CONNECTIVITY / KILOVAC  
EV200H1ANA (1-1618002-5)

Relay Contactor 500A/12-900VDC, SPST-NO Screw, Coil 9-36VDC

Egyéb relék

Cikkszám: 312196
raktáron 15 db
1 db-tól
2 db-tól
5 db-tól
26 500,00 Ft
25 700,00 Ft
24 500,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

2213800-2 TE CONNECTIVITY / AMP  
2213800-2

Kábel összekötő CoolSplice 2P 0,75mm2 átlátszó kék tömítő géllel

Kábelsaruk

Cikkszám: 237143
raktáron 180 db
3 db-tól
6 db-tól
100 db-tól
500 db-tól
308,00 Ft
298,00 Ft
240,00 Ft
222,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

2213730-1 TE CONNECTIVITY  
2213730-1

Light Controller Base Assembly D76mm 7P

Egyéb ipari csatlakozók

Cikkszám: 224695
Gyártó: TE CONNECTIVITY
raktáron 165 db
1 db-tól
5 db-tól
50 db-tól
1 940,00 Ft
1 750,00 Ft
1 480,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad

RNF-3000-3/1-0-STK (5677562009) TE CONNECTIVITY / RAYCHEM  
RNF-3000-3/1-0-STK (5677562009)

Heat-shrinkable tubing 3mm 3:1 Black 1,2m-piece, , price per meter

Zsugorcsövek

Cikkszám: 225740
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
Árat lekérdez
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
OK Adatlap