Kösse be LED paneljeit forrasztás nélkül a TE csatlakozóival

A LED panelek vezetékeit egyszerűen és professzionálisan bekötheti a TE Connectivity dugaszolható (poke-in) csatlakozóival.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2011.11.21 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

Hogyan kötni be vezetékeket NYÁK-ba úgy, hogy megbízható legyen az érintkezés és ne kelljen kézzel forrasztani? Valószínűleg több lehetőség is eszünkbe jut különféle sorkapcsokkal. De milyen sorkapcsot használjunk, hogy professzionálisan nézzen ki a csatlakozás, ne legyen zavaró és ne legyen túl nagy, mely esetlegesen beárnyékolja a LED-eket?

Kifejezetten világítási célokra tervezték a TE Connectivity dugaszolható (poke-in) csatlakozóit. Felületszerelt és furatszerelt kivitelben is szállíthatóak. A hőálló műanyag burkolat lehetővé teszi a reflow folyamattal való forrasztását a többi SMD alkatrésszel együtt. A vezeték csatlakoztatása ezt követően már csak a vezeték 7mm hosszan lecsupaszított végének becsúsztatását jelenti. A lecsupaszítás megfelelő hosszának ellenőrzése végett a csatlakozón egy kis kiállás található.

A csatlakozók a vezeték csatlakoztatásához szükséges erő tekintetében normál vagy csökkentett nyomatékú kivitelben rendelhetőek. A megfelelő csatlakozás elérése végett ajánlott 18, 20 és 22 AWG átmérőjű tömör vezeték, 18-20 AWG ónozott (pre-bond) huzal, vagy 18 AWG huzal használata. A csatlakozó háza alacsony profillal és kerekített szélekkel rendelkezik a minimális árnyékolás érdekében. Az aránylag robosztus kivitel és a redundáns SMD forrasztófelületek növelik a csatlakozó mechanikai stabilitását és megóvják a NYÁK-ról való leszakadástól. Több csatlakozó egymás melletti elhelyezése esetén azok elhelyezhetőek oly módon, hogy a forrasztandó felületek egyforma 4mm-es közökkel legyenek. A sík felső felület lehetővé teszi a problémamentes gépi beültetést. Szállítható egyszerű és kettős SMD vagy furatszerelt kivitelben, fehér (krém) vagy fekete színben ( a polaritás jobb megkülönböztetése céljából). A korrózió elleni maximális védelem érdekében nedves környezetben való használathoz a géllel töltött típusok ajánlottak.

Kösse be LED paneljeit forrasztás nélkül a TE csatlakozóival

Raktárunkról az 1954097-1 típust kínáljuk, mely kettős, felületszerelt kivitelű, fehér színű típus, melyet megtekinthet a 3D ábrán is.

Ezen csatlakozók költséghatékony és a kézi forrasztásnál jobb minőségű alternatívát biztosítanak a vezetékek NYÁK-hoz való csatlakoztatásában. Bővebb információkat ezen sorozat további típusairól a TE Connectivity dugaszolható (poke-in) csatlakozók áttekintésében talál.

Érdeklődés esetén lépjen velünk kapcsolatba az info@soselectronic.hu címen.

Előnyök/tulajdonságok:

 • Vezetékek professzionális csatlakoztatása NYÁK-hoz
 • 18, 20 és 22 AWG átmérőjű tömör vezetékhez és 18 és 20 AWG átmérőjű huzalokhoz
 • Egyszerű és kettős kivitel, normál vagy kis beszúró erővel
 • Kapható géllel töltött változat kültéri és nedves közegben való használatra
 • Alacsony profil és lekerekített szélek a minimális LED árnyékolásért
 • Redundáns SMD kivezetések a maximális mechanikai stabilitásért
 • Fehér és fekete szín a polaritások megkülönböztetésére
 • Sík felső felület a könnyű gépi beültetéshez
 • Forrasztható reflow folyamattal
 • Egymás mellé helyezhetőek 4mm-es kivezetés közökkel
 • Költséghatékony alternatíva a vezetékek NYÁK-hoz való csatlakoztatásához

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

Tartozékok


1954097-1 TE CONNECTIVITY  
1954097-1

Csatlakozó SSL Poke-In 2P P4mm SMD 4A/250VAC

Wire To Board csatlakozók

Cikkszám: 73962
Gyártó: TE CONNECTIVITY
293267 db 5-15 napon belül
800 db-tól
137,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.