Az Ön készülékében is lehet TE Connectivity

A TE Connectivity hivatalos márkaképviselőjeként a csatlakozók vezető gyártójának termékkínálatából gyakorlatilag bármit tudunk szállítani.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2014.05.27 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

Ha „csatlakozó-gyártóként” említjük, hozzá kell tenni, hogy a TE Connectivity cég főként a csatlakozók fejlesztésére és gyártására fókuszál, de emellett az energia-, adat- és jelátvitelhez való más alkatrészekre is. Ha ismerős az AMP, Tyco, Schrack, Axicom, Raychem és még sok más név, akkor talán tudja, hogy ezek mind TE Connectivity márkák. Igen tiszteletreméltó adat még az 50 országban alkalmazott 90 000 dolgozó is.

A TE Connectivity termékek mindenütt megtalálják a helyüket, ahol bizonyosan hosszútávon kapható alkatrészekre, kiváló minőségre és kedvező árra van szükség. Nem csoda hát, hogy a TE Connectivity komponensek az ipar minden szegmensében megtalálhatók. A cég valóban óriási kínálata biztosítja, hogy az alkalmazásunkhoz megfelelő alkatrészt biztosan megtaláljuk benne.

A TE Connectivity hihetetlenül nagy termékválasztékának talán az egyetlen „hátránya” az, hogy az elérhető alkatrészeknek csak egy nagyon kis hányada érhető el közvetlenül raktárkészletünkről. De ez nem akadály – csak tudassák velünk, mire van szükségük. Általában rövid határidővel tudjuk szállítani az adott alkatrészt, ráadásul ezeket az alkatrészeket gyakran felvesszük raktárkészletünkbe, így azok később azonnal rendelkezésre állnak.

Bármely TE Connectivity termékkel kapcsolatos érdeklődésével keressen bennünket az info@soselectronic.hu címen.

Videók

Előnyök / Jellemzők:

  • világhírű gyártó, óriási termékválasztékkal
  • csatlakozók, kábel szerelvények és egyéb alkatrészek energia-, adat- és jelátvitelhez
  • garantáltan hosszútávon kapható
  • kiváló minőség kedvező áron

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.