Az RTH34024 (1415039-1) relé elsődlegesen NYÁK-ba való felhasználásra terveztek, méretéből adódóan pedig kevés helyet foglal el.

Kimenetei elhelyezkedésének köszönhetően probléma nélkül betarthatók a szigetelési távolságok a kapcsolófeszültség és a relé tekercsét irányító feszültség között (szigetelési feszültség 5000Vrms), így képes a hálózati 400VAC problémamentes kapcsolására.

Általános ipari felhasználásra a 24VDC tekerccsel ellátott relét kínálják, de a 12VDC változat (RTH34012) is rendelkezésre áll. A mai folyamatos miniatürizálási trend révén ez a relé még a legnagyobb követelményű ipari alkalmazásokat is kielégíti, hangsúlyt fektetve a hosszú élettartamra, amely a NYÁK-ra szerelt alkatrészek esetében elengedhetetlen.

Következő fontos szempont a környezeti hőmérséklet. Az RTH sorozat akár 105 ° C-os hőmérsékletig is képes működni.
A gyakorlatban jól használható a sok hőt termelő készülékekben, mint például a hajtóművek, kazánok és különböző automatizálási rendszerek.

Néha azonban a relét elosztószekrényben kell elhelyezni, valamint vezetékhez csatlakoztatni. Ez is lehetséges, ha az RT7872P, RT78725, RT78726 relé foglalatokat használja. Ezzel a bővítéssel gyors relé-cserét érünk el a nagy ciklusszámú alkalmazásoknál.

Számtalan lehetőség áll rendelkezésre, és ha csak egy apró méretű alkatrészről is beszélünk, választása kulcsfontosságú, amelyet nem lehet elhanyagolni. Tekintse meg kínálatunkat, és biztosan megtalálja az Önnek megfelelő típust.

Egyéb TE Connectivity termékkel kapcsolatos kérdésével kérem, forduljon hozzánk bizalommal az info@soselectronic.hu címen.