Belépési ellenőrzés, szállítmányozás, belépőjegyek, parkolás, elektromos autók feltöltése/megosztása, biztonságos érintésmentes fizetés. A MIFARE® RFID technológia a magas szintű biztonságnak és egyszerű felhasználásnak köszönhetően utat tört magának életünk csaknem minden szegmensébe.

A kiváló ár/teljesítmény aránynak hála a Stronglink, Inc. társaság MIFARE® RFID olvasói nagy népszerűségre tettek szert, és számos alkalmazásban jelen vannak, mint pl. beléptető rendszerekben, vagy áruk és szolgáltatások érintés nélküli fizetést igénylő kezelésénél.

Az SL01x, SL03x, SL04x és SL06x RFID modulcsaládok az UART, I2C és USB interfészeknek köszönhetően átfogó megoldást biztosítanak, így eleget téve az ügyfelek igényeinek. A modulok irányítása egyszerű parancsok alkalmazásával történik, így a nagyobb rendszerekbe történő integrálás a kevésbé tapasztalt fejlesztők számára sem okozhat gondot.

Részletesebb információ a gyártói adatlapokban és az alkalmazás megjegyzéseiben található.

A gyártóval folytatott szoros együttműködésnek köszönhetően, amelyet a hivatalos forgalmazói tanúsítványunk is bizonyít, számos STRONGLINK RFID modult tartunk raktárunkon, valamint teljeskörű műszaki támogatást is kínálunk.

További STRONGLINK termékekkel kapcsolatos, vagy egyéb információval kapcsolatban, kérem lépjen velünk kapcsolatba az info@soselectronic.hu elérhetőségen.

A MIFARE® és a MIFARE Classic® az NXP B.V. bejegyzett védjegyei.