A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. OK Adatlap
STMICROELECTRONICS

DVI, HDMI, USB, ethernet ... mind ESD védelmet igényel

A DVIULC6 monolitikus áramkör a nagysebességű jelek ESD védelemére. Garancia a megbízhatóságra és hosszú élettartamra, kifejezetten ipari környezetbe ajánlva.

Biztosan volt már olyan berendezése, mely különösebb ok nélkül tönkrement, vagy ami rosszabb, megmagyarázhatatlan leállásokkal kezdett produkálni. Ennek oka nagy valószínűséggel az elektrosztatikus energiák által okozott károsodás. Az ilyen károsodás eredménye sosem kellemes és gyakran nehezen észrevehető. Az esetek többségében pedig elegendő lenne, ha a berendezés tartalmazna ESD védelmi modult. Az ilyen alkatrészek ára gyakran a töredéke a lehetséges kárnak, melyet az ESD (electrostatic discharge) okozhat. A statikus elektromosság elleni hatékony védelemhez általában két fő feltételt kell teljesíteni: a megfelelő védőalkatrészeket kell használni és a nyomtatott áramkört gondosan kell megtervezni a parazitív indukció minimalizálásával.

A DVIULC6-4SC6 egy modern alkatrész az ST Microelectronics-tól a nagysebességű interfészek, mint a DVI, HDMI, IEEE1394, USB, ethernet, videó és a telekommunikációs berendezések SIM kártyái széles skálájának ESD védelmére. A miniatűr SOT23-6L SMD tokozással akár 4 független jelet is védhet a táplálással együtt (Vbus/GND) az integrált transil-nak köszönhetően. Az ultra alacsony 0,6pF kapacitással, valamint a GND-vel szemben és az egyes bemenetek közötti megfelelő kapacitással biztosítja a jelek magas fokú integritását, de biztosítja a problémamentes védelmet a páros jelek esetében is aszimmetrikus torzítás nélkül akár 1,65 Gbit/sec sebességig. A DVIULC6-4SC6 egy integrált monolitikus áramkör magas fokú megbízhatósággal, mely biztosítja az ESD szabványoknak való megfelelőséget berendezés szinten, és így a magasabb rendszerszintű ellenállóságot is.

Részletes leírást a DVIULC6-4SC6 adatlapján találhat.

Érdeklődés esetén lépjen velünk kapcsolatba az info@soselectronic.hu címen.

Előnyök/tulajdonságok:

  • 4 jel ESD védelme
  • Megfelel az IEC61000-4-2 level 4 szabványnak
  • Védhető vele a táp is (Vbus)
  • Ultra alacsony kapacitás 0,6pF/865 MHz
  • Kiváló adatintegritás, használható akár 1,65Gbit/sec sebességig
  • Gyors válaszidő
  • SOT23-6L SMD tokozás
  • A monolitikus integrációnak köszönhetően magasabb megbízhatóság

Tartozékok
kép típus / besorolás / leírás Rakt. szám gyártó raktáron Beszállítói raktár ár/db. ÁFA nélkül
DVIULC6-4SC6 STMICROELECTRONICS DVIULC6-4SC6

ESD védelem SIM, USB, IEEE, HDMI 80W Vbr=6V SOT23-6L

Adatlap: dviulc6-4sc6.pdf

Dióda - Szupresszor dióda

68080
S

STMICROELECTRONICS

raktáron 3503 db
-

5 db-tól 122,00 Ft

10 db-tól 118,00 Ft

50 db-tól 106,00 Ft

200 db-tól 99,10 Ft

3000 db-tól 77,60 Ft

webdesign © bart.sk

Hibajelentés

Min változtatna? Talált valami hibát? Vagy szeretne hozzászólni? Ossza meg velünk, az értékes hozzászólásokat megjutalmazzuk. Elég, ha saját szavaival körbeírja a hibát, vagy hozzászólást és megadja elérhetőségét. Köszönjük.

Elérhetőségek