Új web: Miért szükséges? Gyorsaság, rugalmasság, mesterséges intelligencia...

2016 januárjában teljesen új honlapot és webáruházat indítunk Önöknek.Hogyan könnyíti ez meg az életüket? Néhány pontban rámutatunk...

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2015.10.09 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

1. Gyorsaság – valós idejű információk

Tudjuk, hogy manapság a pontos és gyors információk a legfontosabbak. Biztos Önöknek is szükségük van arra, hogy lássák raktárunk készletszintjét. Rendszerünk eddig részenként szolgáltatta az információt - habár igyekeztünk a kényesebb adatokat sűrűbb rendszerességgel frissíteni, nem mindig értük el a kívánt gyorsaságot.
Az új honlapunk valós idejű adatfrissítésen alapszik. Ez azt jelenti, hogy bármilyen változás is áll be a raktáron lévő alkatrészek számában, az azonnal frissül a weben is. Ugyanúgy az Önök megrendelései is nemcsak bizonyos adagokban kerülnek be rendszerünkbe, hanem már az adott pillanatban. Tehát már nem történhet meg az, hogy míg Ön befejezi a megrendelést, más valaki megveszi a kiszemelt terméket.

2. Rugalmasság – szabja testre honlapunkat a saját elképzelései szerint

Ön van az első helyen. Miért kéne nekünk eldöntenünk, mely szűrési paraméterek jelenjenek meg a keresésnél és milyen sorrendben? Esetleg, hogy mely oszlopok legyenek láthatók a terméklistában és milyen sorrendben? Rendezzék őket ízlés szerint (akár egyszerű „drag and drop“ módszerrel), ráadásul az új honlap ezt megjegyzi, és a jövőben is aktuális marad.

3. Reszponzív design –egyszerű használat bármilyen eszközön

Új web: Miért szükséges? Gyorsaság, rugalmasság, mesterséges intelligencia...
Ma már teljesen természetes, hogy mobilkészülékekről és táblagépekről is böngészhetünk és vásárolhatunk. Önt is bosszantja, ha az oldal nem fér el a képernyőn, a tartalom pedig szórt vagy olvashatatlan?
Az új honlapunk teljes mértékben hozzáigazodik kijelzője, képernyője méreteihez. És ez még nem minden! Honlapunk egyes eleminek kezelése is felhasználóbarát lesz. Hisz másképp használjuk a telefont (érintőképernyő), és másképp a számítógépet (egér, billentyűzet).

4. Új technológiák – mesterséges inteligencia?

Úgy gondoljuk, hogy honlapunkat kell Önökhöz igazítanunk. Ezért a webünket fokozatosan a mesterséges inteligencia elemeivel látjuk el. Honlapunk fog Önöktől tanulni. Munkája során a rendszer megjegyzi a szűrés aktív mezőit és az adott elrendezést is. Miért kéne a terméklisták élén kevésbé fontos alkatrészeknek megjelenni, csak mert azok „A“ betűvel kezdődnek? Az új web figyelembe fogja venni prioritásait és ezekhez fog alkalmazkodni.

Előnyök / Jellemzők

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.