Új honlap - 3. rész: Ösztönös és gyors munka a termékekkel

2016 januárjában teljesen új honlapot és webáruházat indítunk Önöknek. Hogyan könnyíti ez meg az életüket? Néhány pontban rámutatunk...

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2015.11.23 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!
Új honlap - 3. rész: Ösztönös és gyors munka a termékekkel
A megjelenített oldalak akár 70%-át a termékekkel történő munka teszi ki. Függetlenül attól, hogy keresnek, összehasonlítanak párat, vagy a részleteket böngészik. Mennyi időt takarítanának meg, ha megkönnyítenénk munkájukat? Éppen ezért intuícióval és átfogó megoldásokkal ruháztuk fel a keresést.

7. Gyors és ösztönös munka a termékek paramétereivel

Figyelve az Önök visszajelzéseire, és ezen a területen hajtottuk végre a legtöbb fejlesztést. Az álatlános parametrikus szűrést néhány érdekességgel bővítettük :) Mint például:
  • a paraméterek sorrendjét „drag& drop“ módszerrel testreszabhatjuk,
  • átválthatunk aktív és inaktív paraméterek között,
  • az adott paraméterekkel rendelkező termékek száma valós idejűleg frissül
  • Új honlap - 3. rész: Ösztönös és gyors munka a termékekkel
  • egy adott paraméter kiválasztása után az összes többi paraméter automatikusan frissül (így elkerülhetik a nem kombimálható paraméterek egyidejilegű kiválasztását),
  • a terméklistában egy újabb oszlop kapott helyet, amely testreszabható paraméreteket tartalmaz, és ezáltal egyszerűen összehasonlíthatja a termékeket a paramétereik alapján,
  • a listában szereplő termékek aztán a paraméterek értékei szerint sorba is rendezhetők.

8. A kiválasztott termékek jobb áttekinthetősége

A terméklista mellett egy új hasznos funkció foglal helyet – összehasonlítás („compare“). A lista egyes termékeit össze is hasonlíthatjuk. Ezek aztán egy jól áttekinthető táblázatban jelennek meg, és itt már gyorsan összehasonlíthatják, mely értékekben térnek el egymástól.
Új honlap - 3. rész: Ösztönös és gyors munka a termékekkel

9. Termék hasonló paraméterekkel

A termék részleteit is új funkcióval gazdagítottuk – termék hasonló paraméterekkel. Abban az esetben, ha az árunak nincsenek pontos paraméterei, megtekinthetik hasonló termékeinket. Még az is lehet, hogy megfelelőbb termékre bukkan... Abban az esetben, ha valamely áru paraméterei nem felelnek meg az Önök igényeinek, megtekinthetnek más árukat paraméterekkel.

Új honlap - kapcsolódó cikkek:

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.