1. Egy konkrét személyre, nem cégre vonatkozó bejelentkezési adatok

Valóban forradalmi újdonság az e-shopba történő bejelentkezés módja. A múltban ugyanazon cég alkalmazottjai univerzális céges bejelentkezési adatokkal tudtak belépni online áruházunkba. Probléma akkor merült fel, ha egy cég több alkalmazottja szeretett volna egyszerre rendelést készíteni. Visszajelzéseik alapján ezen most változtattunk.
Ezentúl a felhasználói adatok már egy adott személyhez kapcsolódnak, így egy cégen belül több felhasználó is regisztrálhat.
Tehát, a cég minden alkalmazottja kialakíthat saját felhasználói fiókot és saját kosárral is rendelkezhet, de a rendelések és a számlák az adott céghez fognak tartozni (minden felhasználó látja kollégája rendelését is régebbi rendelései között).
Bizonyos szintű folytonosságra is törekedtünk, ezért az eredeti e-shopon meglévő felhasználói adatokat társítottuk egy meghatározott személyhez, tehát továbbra is használhatják a régebbi felhasználói fiókot.

Üdvözöljük új honlapunkon!

2. Ezentúl már nem kell megjegyeznie ügyfélszámát

A felhasználónév már nemcsak az Ön ügyfélszáma lehet. Megadhat bármilyen tetszőleges szót, természetesen rendszerünkben csak egyszer szerepelhet. Az új honlapra való átálláskor meghagytuk az eredeti azonosítókat (ügyfélszámot), ezeket azonban utólagosan megváltoztathatják.

3. Gyorsaság - valós idejű információk

Tudjuk, hogy manapság a pontos és gyors információk a legfontosabbak. Biztos Önöknek is szükségük van arra, hogy lássák raktárunk készletszintjét. Rendszerünk eddig részenként szolgáltatta az információt - habár igyekeztünk a kényesebb adatokat sűrűbb rendszerességgel frissíteni, nem mindig értük el a kívánt gyorsaságot.
Az új honlapunk valós idejű adatfrissítésen alapszik. Ez azt jelenti, hogy bármilyen változás is áll be a raktáron lévő alkatrészek számában, az azonnal frissül a weben is. Ugyanúgy az Önök megrendelései is nemcsak bizonyos adagokban kerülnek be rendszerünkbe, hanem már az adott pillanatban. Tehát már nem történhet meg az, hogy míg Ön befejezi a megrendelést, más valaki megveszi a kiszemelt terméket.

4. Rugalmasság - szabja testre honlapunkat a saját elképzelései szerint

Ön van az első helyen. Miért kéne nekünk eldöntenünk, mely szűrési paraméterek jelenjenek meg a keresésnél és milyen sorrendben? Esetleg, hogy mely oszlopok legyenek láthatók a terméklistában és milyen sorrendben? Rendezzék őket ízlés szerint (akár egyszerű „drag and drop“ módszerrel), ráadásul az új honlap ezt megjegyzi, és a jövőben is aktuális marad.

5. Reszponzív design –egyszerű használat bármilyen eszközön

Üdvözöljük új honlapunkon!
Ma már teljesen természetes, hogy mobilkészülékekről és táblagépekről is böngészhetünk és vásárolhatunk. Önt is bosszantja, ha az oldal nem fér el a képernyőn, a tartalom pedig szórt vagy olvashatatlan?
Az új honlapunk teljes mértékben hozzáigazodik kijelzője, képernyője méreteihez. És ez még nem minden! Honlapunk egyes eleminek kezelése is felhasználóbarát lesz. Hisz másképp használjuk a telefont (érintőképernyő), és másképp a számítógépet (egér, billentyűzet).

6. Új technológiák – mesterséges inteligencia?

Úgy gondoljuk, hogy honlapunkat kell Önökhöz igazítanunk. Ezért a webünket fokozatosan a mesterséges inteligencia elemeivel látjuk el. Honlapunk fog Önöktől tanulni. Munkája során a rendszer megjegyzi a szűrés aktív mezőit és az adott elrendezést is. Miért kéne a terméklisták élén kevésbé fontos alkatrészeknek megjelenni, csak mert azok „A“ betűvel kezdődnek? Az új web figyelembe fogja venni prioritásait és ezekhez fog alkalmazkodni.

Üdvözöljük új honlapunkon!

7. Átfogó, strukturált keresés „autocomplete“ funkcióval

A keresés a honlapok jövője. Ez a leggyorsabb módja annak, hogy szükséges információkhoz juthassunk. Időt szeretnénk Önöknek megtakarítani, amit eddig talán ismételt keresésekre „pazaroltak“, ha a keresés elsőre nem járt sikerrel. A keresőnket ezért „autocomplete“ funkcióval látjuk el, ami a kereső mezőben a keresett töredék szót kiegészíti a megtalált adatra. Ezen kívül megjeleníti az egyes kategóriákban lévő találatok számát is. A keresési eredmények jól átláthatóan vannak rendszerezve.

8. Gyors és ösztönös munka a termékek paramétereivel

Figyelve az Önök visszajelzéseire, és ezen a területen hajtottuk végre a legtöbb fejlesztést. Az álatlános parametrikus szűrést néhány érdekességgel bővítettük :-) Mint például:
Üdvözöljük új honlapunkon!
  • a paraméterek sorrendjét „drag& drop“ módszerrel testreszabhatjuk,
  • átválthatunk aktív és inaktív paraméterek között,
  • az adott paraméterekkel rendelkező termékek száma valós idejűleg frissül
  • egy adott paraméter kiválasztása után az összes többi paraméter automatikusan frissül (így elkerülhetik a nem kombimálható paraméterek egyidejilegű kiválasztását),
  • a terméklistában egy újabb oszlop kapott helyet, amely testreszabható paraméreteket tartalmaz, és ezáltal egyszerűen összehasonlíthatja a termékeket a paramétereik alapján,
  • a listában szereplő termékek aztán a paraméterek értékei szerint sorba is rendezhetők.

Üdvözöljük új honlapunkon!

9. A kiválasztott termékek jobb áttekinthetősége

A terméklista mellett egy új hasznos funkció foglal helyet – összehasonlítás („compare“). A lista egyes termékeit össze is hasonlíthatjuk. Ezek aztán egy jól áttekinthető táblázatban jelennek meg, és itt már gyorsan összehasonlíthatják, mely értékekben térnek el egymástól.