Teljes szöveges keresés a termékszűrés során

Honlapunk egy újabb funkcionalitással bővült, amely megkönnyíti a terméklistában történő keresést. A különböző szűrők használata mellett most már a teljes szöveges keresés is hozzájárul a még pontosabb keresési eredmények megjelenítéséhez.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2019.05.06 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

Használata rendkívül egyszerű: Az egyes listák fejlécét keresőmezővel láttuk el (bal oldalt, amint az a képen is látható). Elég, ha beírja a keresett karakterláncot, és a keresési listában már csak azok a termékek jelennek meg, amelyek tartalmazzák a megadott kifejezést.

A szoftver a következő termékparamétereket vizsgálja:

  • Megnevezés
  • Leírás
  • Gyártó
  • Cikkszám
  • Műszaki paraméterek

Ha még ezek után is túl sok termék szerepel a listában, akkor újabb karakterlánc megadásával szűkítheti a keresést. Mindezt addig folytathatja, amíg elégedett nem lesz az eredménnyel. A megadott karakterláncok a keresési lista fölött jelennek meg, és bármikor törölhetők.

Szívesen letesztelné? Tekintse meg például ezt a listát, ahol két keresési karakterláncot alkalmaztunk.

Újdonságunk remélhetőleg élvezetesebbé teszi a keresést, és még gyorsabban és kényelmesebben megtalálja a kívánt terméket. Észrevételeit és javaslatait a webmaster@soselectronic.com címre küldheti.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.