Támogatjuk ötletei és projektjeit

Mi a SOS-ben megértjük, hogy az emberi fejlődés a feltörekvő tehetségektől függ. Végül is, mi hajthatna jobban előre egy céget, mint a fiatal és tehetséges emberek "elégedetlensége"?

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2017.06.20 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!
Köszönettel tartozunk, és ezért úgy döntöttünk, hogy támogatjuk a fiatal fejlesztőket útjuk során, hogy megvalósíthassák ötleteiket és projektjeiket úgy, hogy egy erős és megbízható partner áll mellettük.

Néhány általunk támogatott projekt:

 1. 1. Robot tábor

  Ez a nyári tábor minden elektronikában érdekelt gyerek számára szól. A kezdők megismerhették a programozás alapjait, a gyakorlottabbak pedig kipróbálhatták a szervo motorvezérlést vagy intelligens LED-eket. A tábor Arduino platformra épülő „intelligens elektronikára” specializálódott.
  Ezt a projektet Arduino platformokkal támogattuk. További információ a projektről: http://robotikabrno.cz/robotarna/tabory/ohlednuti-za-robotickym-taborem-2016

 2. 2. Landrover 4x4 RC modell

  A Landrover 4x4 robotikai és mérnöki verseny. A feladat az, hogy a résztvevő a Nemzetközi Szabályok Bizottsága által meghatározott, négykerék-meghajtású járművet (4x4) tervezzenek és gyártsanak. Ennek a járműnek aztán át kell jutnia a tesztpályán, ami legalább annyira igényesen van elrendezve, mint a valódi. A járműnek tartalmaznia kell a négykerék-meghajtású rendszert, a dőlésérzékelőt és a fényérzékelőt, és ezért a robot- és mérnöki képességeket is meg kell vizsgálni. A nemzeti forduló győztese a nemzetközi döntőbe kerül, amely közvetlenül a Landrovarban zajlik. A kassai Postova gimnázium hallgatói is részt vettek ebben a projektben.
  Ezt a projektet elektronikai alkatrészek szállítása révén támogattuk. További információ a projektről: http://www.4x4inschools.co.uk/home/ és https://columba.gympos.sk/#home

 3. 3. Formula

  Silverstone-ban, az Egyesült Királyságban került megrendezésre a „Formula Student UK” verseny. Ez volt a legnagyobb diákverseny a Formula Racing történetében. A diákok feladata az volt, hogy összerakjanak egy működő versenyautót. A versenyt a Stutgart-i Műszaki Egyetem hallgatói nyerték, és számos elismeréssel díjazták őket.
  Ezt a projektet elektronikus alkatrészekkel és eszközökkel támogattuk.Önnek is van érdekes projektje, amiről úgy gondolja, hogy egyedülálló lehet? Írja meg ezt nekünk a marketing@soselectronic.com címre, és mi örömmel segítünk!

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.