Támogatjuk az ötleteket és projekteket

Mi az SOS-nél megértjük, hogy az emberi fejlődés nagyban függ az új tehetségektől. Alapvetően mi vihet jobban előre egy céget, mint a fiatal, tehetséges emberek „elégedetlensége”?

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2013.06.24 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

Hála Önöknek, cégünk növekszik, ezért úgy döntöttünk, támogatjuk a fiatal fejlesztők lehetőségeit, hogy meg tudják valósítani ötleteiket és projektjeiket egy megbízható és erős partnerrel a hátuk mögött.

A legutóbb általunk támogatott projektek:

  1.HUB villanymotor
  Egyirányú szinkronmotor forgó kerékkel és elektronikusan vezérelt, közvetlenül a kerékben elhelyezett kommunikációval. Természetéből fakadóan ennek a motornak kevés mozgó alkatrésze van. Mindemellett nagyon jó lehetőségeket nyújt a vezérlésre és dinamikus időzítésre.
  Ehhez a projekthez mi szállítottuk az elektronikus alkatrészeket. A projektről további információ található a www.hubmotor.sk/index_en.html

  Támogatjuk az ötleteket és projekteket
  Támogatjuk az ötleteket és projekteket


  2. Altrace
  A magyar egyetemisták rendszeresen részt vesznek az elektromos-autó építő versenyeken. Ezt a projektet is támogattuk az alkatrészek biztosításával, hogy elkészülhessen ez az autó www.youtube.com  3. Napkitörések érzékelése a hirtelen ionoszférikus zavarok megfigyelése alapján
  Ezt a projektet a nemzetközi GÉNIUSZ olimpián mutatták be 2012-ben, New Yorkban. A kutatás célja a napkitörések megfigyelése az ionoszféra zavarainak segítségével. E jelenségek összefüggésének vizsgálatához egy, a vett jeleket számítógépbe feltöltő GPS vevő szükséges. A vett jel minőségét összevetik a napkitörések adatbázisával, majd a GPS jelminőség adatbázisával. Az ebből eredő következtetés bizonyíthatja, hogy a naptevékenység befolyásolja a GPS jel minőségét.
  Ezt a projektet egy Quectel L10 fejlesztőkészletteltámogattuk. A projektről többet tudhat meg a www.geniusolympiad.org weboldalon.

  4. A ’Legjobb elektronikus termék’ verseny
  PA Svetelektro.sk portál cégünkkel együttműködve előkészítette a ’Legjobb elektronikus termék’ verseny második fordulóját. A cél a Cseh és Szlovák tehetségek támogatása. Ebben a versenyben a 3 legjobb projektet támogattuk:

  1. hely - Kettős szabályozott tápegység 2 x 0 – 24V/2 x 0 – 5A
  Támogatjuk az ötleteket és projekteket
  2. hely - Adaptív PID szabályzó
  Támogatjuk az ötleteket és projekteket
  3. hely - Félautomata robotváz
  Támogatjuk az ötleteket és projekteket


Önnek is van egy egyedi projektje? Írja meg nekünk a marketing@soselectronic.com címre és örömmel segítünk!

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.