Szeretne tájékoztatást kapni termékeink elérhetőségéről? Használja a megfigyelés funkciót!

Vagy más szavakkal –watchdog online áruházunkban! Hogyan működik ez? Az alapelv jól ismert és egyszerű. Jelölje ki a megfigyelni kívánt termékeket. Adja meg a mennyiséget, és email címet, amelyre elküldhetjük az értesítést. A termék raktárra vétele után email-ben értesítjük Önt.

Amennyiben a megfigyelt termékből kevesebb érkezik raktárunkba, mint amennyire Önnek szüksége van, abban az esetben is kap értesítést, és a watchdog továbbra is aktív marad. Viszont ha a kívántnál többet veszünk fel raktárkészletünkbe, akkor az értesítést követően a megfigyelés automatikusan megszűnik.

Watchdog - kezelés

A szolgáltatás bárki számára elérhető, aki regisztrált online áruházunkba. A watchdog-okat Fiókjában tudja kezelni, a Választék menüpont alatt. Láthatja, mely termékeket követi figyelemmel, vagy akár ki is kapcsolhatja ezt a szolgáltatást. A megfigyelt termékek száma korlátlan.

A még meg nem érkezett termék megfigyelése

Minden bizonnyal Ön is értékelni fogja a watchdog lehetőségét olyan termék esetében, amit megrendelt tőlünk, de még nem érkezett meg raktárunkba. Így azonnali értesítést kap a termékről, amire már egy ideje vár. Mindehhez csupán a jobbra található kék watchdog ikonra kell kattintania.


Szeretne tájékoztatást kapni termékeink elérhetőségéről? Használja a megfigyelés funkciót!

Reméljük, hogy ezek az információk megkönnyítik munkáját webshopunkban. Észrevételeiket és javaslataikat az alábbi címen várjuk: webmaster@soselectronic.com

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

Összefüggő cikkek

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.