Rendelés közvetlenül az e-shopon kidolgozott árajánlatból

Online áruházunkban egyenesen az árajánlatból rendelhet. Válassza ki a kívánt tételeket, és szó szerint csupán néhány kattintással rendelje meg azokat!

Amint e-mailben megkapja tőlünk az árajánlatot, az megjelenik az e-shopon is. Megtekintheti az összes telefonon vagy e-mailben igényelt ajánlatot. Az aktuális ajánlatokról a fiókba történő bejelentkezést követően azonnali értesítést kap, és egyenesen meg is tekintheti az ajánlat részleteit.

Az ajánlatban az áruval kapcsolatos alábbi adatok találhatók:

  • ár 
  • mennyiség, amelyre vonatkozik az ajánlat
  • szállítási idő
  • esetleges megjegyzés

Ezen kívül kiegészítő információkat is feltüntetünk, mint például a szállítási és fizetési mód, szállítási cím, az árajánlat kidolgozója és igénylője. Az árajánlat 7 napig érvényes, hacsak nincs másképp feltüntetve.

Azonnali rendelés lehetősége

Amennyiben az árajánlat elnyerte tetszését, a terméket azonnal megrendelheti. A tételek listájánál bal oldalt kijelölheti a kívánt termékeket. Mindez azt jelenti, hogy nem szükséges az ajánlat minden tételét megrendelnie, kiválaszthat csak egy terméket is a listáról. Rendelésének összegzésével folytatódik a folyamat (hasonlóan, mint a klasszikus e-shopon történő rendelés alkalmával), ahol már csak azok a tételek jelennek meg, amelyeket meg szeretne rendelni. Ezután egy gombnyomással véglegesítheti rendelését.

Rendelés  közvetlenül az e-shopon kidolgozott árajánlatból


Használja ki az egyéb extra előnyöket

Árajánlat Excelbe történő másolása
Amennyiben még át kívánja nézni az árajánlatot, és nem szeretné egyesével másolni a tételeket, használja ki ajánlatok Excelbe történő másolásának lehetőségét. Így könnyedén rendszerébe juttathatja az információkat.

Régebbi ajánlatok
Az archívumban a 7 napnál régebbi ajánlatokat találja. Az elmúlt 2 évben kidolgozott ajánlatok között kereshet.

Gyorsabb feldolgozás
Ha a kidolgozott ajánlatból a webshopon keresztül véglegesíti a rendelést, az 1 percen belül eljut rendszerünkbe, és beszerzőnk azonnal megrendelheti azt. Ezzel a lépéssel kiküszöbölhetők az esetleges késedelmek, mert nem kell arra várnia, míg értékesítője feldolgozza kérelmét.

Hűségpontok
Ezekre a megrendelésekre is vonatkoznak a hűségpontok. Mivel az árajánlatok sokszor speciálisak és kedvezményesebbek, így a hűségpontok száma is alacsonyabb – fele annyi. De még mindig előnyös, mert általában magasabb pénzügyi értékről van szó, ezáltal több pontról is. Ne habozzon, használja ki az alkalmat!

Reméljük, hogy ezek az információk megkönnyítik az e-shopunkon végzett munkát. Észrevételeit és javaslatait az alábbi címen várjuk: webmaster@soselectronic.com

Az e-shopon keresztül leadott rendelés előnyeinek összefoglalása

  • gyorsabb feldolgozás
  • pontosabb rendelések – kevesebb hibalehetőség
  • PREMIUM hűségpontok jóváírása

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.