29 éve a piacon
Közvetlen képviselet 7 országban
Ügyfelek több mint 100 országban
Támogatás a fejlesztéstől egészen a gyártásig
SOS electronic

Rendelés közvetlenül az e-shopon kidolgozott árajánlatból

eShop

Online áruházunkban egyenesen az árajánlatból rendelhet. Válassza ki a kívánt tételeket, és szó szerint csupán néhány kattintással rendelje meg azokat!

Amint e-mailben megkapja tőlünk az árajánlatot, az megjelenik az e-shopon is. Megtekintheti az összes telefonon vagy e-mailben igényelt ajánlatot. Az aktuális ajánlatokról a fiókba történő bejelentkezést követően azonnali értesítést kap, és egyenesen meg is tekintheti az ajánlat részleteit.

Az ajánlatban az áruval kapcsolatos alábbi adatok találhatók:

  • ár 
  • mennyiség, amelyre vonatkozik az ajánlat
  • szállítási idő
  • esetleges megjegyzés

Ezen kívül kiegészítő információkat is feltüntetünk, mint például a szállítási és fizetési mód, szállítási cím, az árajánlat kidolgozója és igénylője. Az árajánlat 7 napig érvényes, hacsak nincs másképp feltüntetve.

Azonnali rendelés lehetősége

Amennyiben az árajánlat elnyerte tetszését, a terméket azonnal megrendelheti. A tételek listájánál bal oldalt kijelölheti a kívánt termékeket. Mindez azt jelenti, hogy nem szükséges az ajánlat minden tételét megrendelnie, kiválaszthat csak egy terméket is a listáról. Rendelésének összegzésével folytatódik a folyamat (hasonlóan, mint a klasszikus e-shopon történő rendelés alkalmával), ahol már csak azok a tételek jelennek meg, amelyeket meg szeretne rendelni. Ezután egy gombnyomással véglegesítheti rendelését.Használja ki az egyéb extra előnyöket

Árajánlat Excelbe történő másolása
Amennyiben még át kívánja nézni az árajánlatot, és nem szeretné egyesével másolni a tételeket, használja ki ajánlatok Excelbe történő másolásának lehetőségét. Így könnyedén rendszerébe juttathatja az információkat.

Régebbi ajánlatok
Az archívumban a 7 napnál régebbi ajánlatokat találja. Az elmúlt 2 évben kidolgozott ajánlatok között kereshet.

Gyorsabb feldolgozás
Ha a kidolgozott ajánlatból a webshopon keresztül véglegesíti a rendelést, az 1 percen belül eljut rendszerünkbe, és beszerzőnk azonnal megrendelheti azt. Ezzel a lépéssel kiküszöbölhetők az esetleges késedelmek, mert nem kell arra várnia, míg értékesítője feldolgozza kérelmét.

Hűségpontok
Ezekre a megrendelésekre is vonatkoznak a hűségpontok. Mivel az árajánlatok sokszor speciálisak és kedvezményesebbek, így a hűségpontok száma is alacsonyabb – fele annyi. De még mindig előnyös, mert általában magasabb pénzügyi értékről van szó, ezáltal több pontról is. Ne habozzon, használja ki az alkalmat!

Reméljük, hogy ezek az információk megkönnyítik az e-shopunkon végzett munkát. Észrevételeit és javaslatait az alábbi címen várjuk: webmaster@soselectronic.com

Az e-shopon keresztül leadott rendelés előnyeinek összefoglalása

  • gyorsabb feldolgozás
  • pontosabb rendelések – kevesebb hibalehetőség
  • PREMIUM hűségpontok jóváírása

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
OK Adatlap