SOS electronic üzleti találkozók a koronavírus idején

A szükséghelyzetek váratlan megoldásokat hoznak. Habár a koronavírus miatt kialakult helyzet megakadályozza az ügyféllátogatásokat, de a munkát és az üzletet nem állítja le.

Raktárunk továbbra is működik. Online megrendeléseit (e-mail vagy e-shop) továbbra is rendszeresen feldolgozzuk és szállítjuk. Előnyben részesítjük azon ügyfeleinket, akik az egészségügy számára biztosítanak termékeket és szolgáltatásokat, és ezekben a nehéz hetekben extra ellátást biztosítunk számukra.

A munkatársaink többsége otthonról dolgozik, és az internetnek, alkalmazásoknak és szoftvermegoldásoknak, valamint a klasszikus telefonoknak köszönhetően továbbra is kapcsolatban állhatunk Önökkel. Ügyfeleinknek köszönhetően van elég munkánk, és ezeket a digitális technológiák segítségével megbízhatóan tudjuk kezelni. Felhőrendszert, szoftveres telefonokat, hangouts-ot, webinárium és meeting platformokat és egyéb alkalmazásokat használunk. 

Rendszeres vállalati szintű találkozókat (több, mint 60 ember részvételével), valamint vezetői megbeszéléseket is tartunk ezen technológiák felhasználásával.


Úgy érezzük, hogy ezt jól teljesítjük és ezt még az ügyfeleink is megerősítik. Nagyon gyakran azt halljuk: "Nem is vettem észre, hogy otthonról dolgozol!" A digitalizálás és a szoftveres telefonoknak köszönhetően képesek voltunk minden telefonvonalat átirányítani alkalmazottainkra közvetlenül az otthonaikba. Egy hét alatt közel 50 vezetékes telefont.

Bár már nem a kedvenc tárgyalónkban tanácskozunk, és önökhöz se látogathatunk el személyesen, azért még folytatjuk a munkát. Az SOS electronic-nál továbbra is dolgozunk és segítünk.

Hasonló technológiák bevezetéséről gondolkodik a vállalkozásába? Szeretne több információt egyes technológiákról? Örömmel segítünk.


Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.