Az európai, valamint a további országok illetékes hatóságai is óvintézkedéseket tettek a vírus terjedésének megakadályozása érdekében - ideértve olyan eljárásokat, amelyek korlátozhatják az ipari termelést és az áruk szállítását.

Nagy odafigyeléssel frissítjük a beszállítóktól kapott információkat, ugyanakkor állandó kapcsolatban állunk a szállítmányozó cégekkel, és figyelemmel kísérjük a helyzet alakulását.

Noha számos országban már fokozatosan feloldják a szigorú intézkedéseket, a nyilatkozat készítése idején még megerősíthetjük az egyes elektronikai alkatrészek beszállítóinak kissé meghosszabbodott szállítási idejét. Az érintett ügyfeleket természetesen azonnal tájékoztatjuk.

Mindenképpen pozitív hír azonban, hogy szinte minden beszállító folytatja a termelést, és így teljes gőzerővel gyártják az alkatrészeket. E nyilatkozat közzétételekor megerősítjük az elektronikai alkatrészek szállítási idejének kissé meghosszabbodását. A konkrét eseteket külön-külön kezeljük az érintett ügyfelekkel.

Arra biztatunk mindenkit, hogy mérjék fel a termelési készletekre vonatkozó igényeket, és még időben adják le rendeléseiket, hogy az esetleges késedelmek ne okozhassanak gondot a gyártás során.

Cégünk működését tekintve:

  • A teljes „korona-időszak” alatt az ügyfelek rendelkezésére álltunk. Annak ellenére, hogy az alkalmazottak nagy része otthonól dolgozik, az ügyfélkezelés egy percre se állt le.
  • Az SOS electronic-nál készen állunk a személyes találkozásra is, természetesen csak az összes szükséges higiéniai intézkedés betartása mellett.


Köszönjük támogatását és megértését.