29 éve a piacon
Közvetlen képviselet 7 országban
Ügyfelek több mint 100 országban
Támogatás a fejlesztéstől egészen a gyártásig
SOS electronic

ROADSHOW 2011

A 2011-es év az SOS electronic megalakulásának huszadik évfordulója jegyében zajlik. Húsz év alatt számtalan változáson mentünk keresztül. Megnőttünk, kiszélesítettük termékkínálatunkat, modernizáltunk működésünket. Azonban egy dolgon nem változtatunk – Első helyen mindíg a vevőink állnak! Azt a filozófiát valljuk, hogy az ügyfeleinkkel történő találkozás nagyon fontos, mert csak így tudjuk átérezni az igényeiket.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2011.06.27 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!
Ebből az alkalomból szerveztük meg Roadshow rendezvényünket a filmek világában négy külömböző városban, három országon át. A cél az volt, hogy kötetlenül, kellemes filmvilági környezetben újdonságokról nyújthassunk információt közvetlenül gyártóink képviselőin keresztül, akik személyesen vettek részt a találkozókon, Belgiumból, Olaszországból, Svájcból, Hollandiából és Taiwanból egyaránt.

Ügyfeleinknek lehetőségük nyílt konzultációkon részt venni a gyártó képviselőivel. Senki nem távozott üres kézzel. Jelenlétüket megköszönve minden vendégünk számára készítettünk egy csomagot, melyben különböző szállítóinktól kapott mintákkal, kissebb meglepetésekkel és termékismertetőkkel szerettünk volna kedveskedni.

Örülünk, hogy vevőink kedvezően fogadták és értékelték rendezvényünket. Bizonyítéknak néhány pozitív reakció vevőinktől:

Köszönöm a meghívást, nagyon jól éreztem magam. Az ebéd fantasztikusan finom és bõséges volt; legszívesebben estig ettem volna, ha nem kezdõdik a film. Varsányi Péter

A szervezés, a helyszín megválasztása és a lebonyolítás is nagyon tetszett. Ezúton szeretnék gratulálni a profi szervezéshez és egyben a 20 éves jubileumhoz. Varga Zsolt kereskedelmi vezető


Videók

In year 2011 our company celebrates 20-th anniversary of SOS electronic brands. For twenty years, much has changed with us, we grew up, extended the offer, everything has become more modern. But one thing never going to change - the customer always comes first! In our company we hold the philosophy that personal meeting directly with customers is very important, because it is only way we can understand your needs.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
OK Adatlap