Rekordméretű beruházásunk - megdupláztuk raktárkészletünket!

Tudjuk, hogy termékeink elérhetősége sokszor az elsődleges szempont, ezért megkétszereztük raktáron tartott termékeink mennyiségét.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2014.08.12 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

Az SOS electronic több mint 20 éves fennállása folyamán mindig is igyekeztünk a legkeresettebb termékeket raktáron tartani, hogy azokat azonnal szállítani tudjuk. Raktárunkat, melyben egy évvel ezelőtt hozzávetőlegesen 1 millió eurónyi alkatrészt tartottunk, fokozatosan kibővítettük.

Gyors fejlesztés és forgalomba hozatal – a jelenlegi piac gyakori jellemzői – megerősítettek minket abban, hogy készletünk bővítést igényel, ezáltal gyorsabb szállítást tudunk biztosítani Önöknek. Cégünk történelmének legmarkánsabb raktárkészlet-növelését vittük véghez, melynek a végeredménye, hogy most már több mint 2 millió euró értékű raktárkészlettel büszkélkedhetünk.

A megnövekedett felvásárlás egyúttal kedvezőbb árakat is biztosít. A számos kibővített termék és termékcsoport közül megemlítenénk párat:


Az FTDI USB megoldásai

Traco Power DC/DC és AC/DC konverterei

Quectel GSM/ GPRS/ GPS modulok

Kijelzők és intelligens modulok

LAN és WiFi kommunikációs modulok

EBM Papst és Sunon ventilátorok

WAGO sorkapcsok

Voltcraft és UNI-T multiméterek és mérőműszerek

Kontakt Chemie spray-k , elektronikai karbantartáshoz

Hammond minőségi dobozok

Marquardt készülékkapcsolók és nyomógombok

Fujitsu és Finder relék

Kingbright LED-ek

Sonitron piezo átalakítók

● és sok más ...
Rekordméretű beruházásunk - megdupláztuk raktárkészletünket!
Hisszük, hogy erőfeszítésünk hozzájárul ahhoz, hogy Önök megtalálják nálunk a keresett alkatrészeket és ezeket a legrövidebb szállítási időn belül kézhez is kapják. Értelemszerűen nem minden terméket tartunk raktáron, viszont ezeket rövid időn belül tudjuk kedvező áron rendelésre szállítani.

Az alábbi képen - mely kolléganőnkkel készült :-) - látható, hogy „rendkívüli alkatrészek“ beszerzése sem okoz problémát, mint pl. ez a 80cm átmérőjű EBM-Papst AC ventilátor.

Bármilyen alkatrésszel kapcsolatos érdeklődésével keressen bennünket az info@soselectronic.hu címen.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.