Regisztráció az Embedded World 2021 Digital kiállításra

A hagyományosan évente megrendezett Embedded World kiállítás ezúttal március 1. és 5. között, digitális formában zajlik majd.

Tavaly a kiállítás szervezőinek váratlan helyzettel kellett szembenézniük. A koronavírus okozta helyzet fokozatosan egyre rosszabbodott, és a szervezőknek nem maradt elég idejük digitális formára alakítani az eseményt. A kiállítást szigorú higiéniai szempontokat betartva rendezték meg, és valószínűleg ez volt az utolsó nagy kiállítás, ahová személyesen is ellátogathatott.

Idén digitális formában, március első hetében, tehát 2021. március 1. és 5. között kerül megrendezésre. A kiállításon több ismert partnerünk is képviselteti magát. Ügyfeleinknek lehetőséget kínálunk, hogy ingyenesen vegyenek részt a kiállításon. Használja ki a lehetőséget és regisztráljon!

Az Electronic Assembly mindamellett, hogy a beépített intelligens technológiával rendelkező kijelzők fejlesztését és gyártását szeretné bemutatni, külön bónusszal is készül ügyfeleinek. Az EW 2021 során a gyártó kiállítási áron kínálja legújabb "Demo-Kit with uniTFT028-ATC" és "Clima-Board" termékeit.

Az Electronic Assembly regisztrációs kódszáma: ew21456801_2.


Felhasználási hivatkozás


Hosszú távú partnerünk a memóriamodulok és ipari SSD megoldások területén, az Apacer virtuális találkozókat szervez a kiállítás során, hogy megvitassák a piaci trendekkel és a technológiai fejlődéssel kapcsolatos témákat. Középpontban a termékinnovációk, a szolgáltatások és a hozzáadott értéket képviselő technológiák állnak majd. A regisztrációs azonosítóval történő bejelentkezéssel hozzáférést szerez ezekhez az előadásokhoz is. Részletesebb információk a weboldalukon érhetők el:

Regisztrációs útmutató


Regisztráció az Embedded World 2021 Digital kiállításraA Quectel csapata is ott lesz az Embedded World kiállításon, hogy találkozzon az ipari IoT képviselőivel és bemutassa a piac vezető IoT moduljait valamit szolgáltatásainak portfólióját. Virtuális stand és online konferenciaterem formájában vesznek résztBízunk benne, hogy találkozunk önökkel és partnereinkkel.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
OK Adatlap