29 éve a piacon
Közvetlen képviselet 7 országban
Ügyfelek több mint 100 országban
Támogatás a fejlesztéstől egészen a gyártásig
SOS electronic

PCN - Product Change Notifications

eShop

Ha a gyártó bejelenti az alkatrész gyártásának változását vagy megszüntetését, tudatni fogjuk Önnel. Amennyiben megvásárolta tőlünk az adott terméket, e-mailben értesítjük Önt. A honlapunkon pedig ezeket a változásokat a "Termékváltozási információk" menüpontban találja.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2017.10.03 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

Amennyiben a gyártótól tudomásunk van arról, hogy az általa gyártott termék paraméterei megváltoztak, közzétesszük ezeket honlapunkon. Ezen kívül feltüntetjük még, ha a terméket már nem gyártják, vagy nem elérhető, mint ahogy azt is, ha levesszük kínálatunkból, annak ellenére, hogy még gyártják.

Tájékoztatások a honlapunkon

A termék részleteinél új bejegyzés található, a "Termékváltozási információk". Itt minden információt megtalálhat a termék változásairól, mégpedig időrendi sorrendben. A következő információkat tesszük itt közzé:

PCN - Product Change Notification

A gyártó bejelentette a termék változását az adott időponttól számítva. A változtatások leírását általában a mellékelt PDF állomány tartalmazza.

NRND - Not Recommended for New Design

Az alkatrészt a megadott időponttól számítva nem ajánlják új projektekhez.

EOL - End of Life

A gyártó leáll az alkatrész gyártásával. A feltüntetett időpontot követően már nem fogad újabb megrendeléseket. Az alkatrész csupán a készlet erejéig szerezhető be.

OBSOLETE

Az alkatrészt az adott időponttól számítva már nem gyártják, és csak a készlet erejéig vásárolható meg.

DISCONTINUED

A megadott időponttól számítva a termék lekerült kínálatunkból, és csak a készlet erejéig vásárolható meg.

Értesítő e-mailek

Ha a szóban forgó terméket 2 éven belül Ön is megvásárolta tőlünk, akkor a változásokról e-mailben is tájékoztatjuk. A tájékoztatás magában foglalja a szóban forgó termék azonosítóját és a változás jellegét. Ezen kívül tartalmaz még egy linket is, amelyen megtalálja az adott termékhez csatolt PFD állományt, amelyben részletesebb információkat tudhat meg egyenesen a gyártótól. Az e-mailt aznap küldjük, amikor a gyártótól megkapjuk az értesítést.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
OK Adatlap