A verseny kiértékelése: Tippelje meg velünk a 2021-es labdarúgó Európa-bajnokság győztesét

Bár egy év késéssel, de megrendezésre kerül. Labdarúgóink bizonyára már alig várják, és persze mi, lelkes rajongók is. Június 11-én kezdetét veszi a labdarúgó Európa-bajnokság. Hogy még izgalmasabbá tegyük, tippjátékot indítunk.

A 2021-es „EURO 2020“ labdarúgó EB elnevezése és időzítése is szokatlan. A tornát a futballisták 12 európai országban játsszák, viszont a stadionok ezúttal még szigorúbb ellenőrzéseken mentek keresztül. Azokat a városokat, amelyek az UEFA ellenőrzése során nem tudták garantálni a futballstadion kapacitásának legalább 30%-os telítettségét, kizárták a bajnokságból.

Mi azonban az SOS electronic-ban nagyon örülünk, mert minden ország, ahol fióktelepünk van, foci rajongó ország. Ha hozzánk hasonlóan Ön is hűséges focirajongó, akkor nyilván minden előkészületet és mérkőzést figyelemmel kísér, és bizonyára megvan az is, kinek szurkol.


A verseny kiértékelése

A helyes válasz: Olaszország

A helyes választ beküldők közül 2021. július 12-én kisorsoltuk a nyerteseket: Olivia H. (Germany), Ilona V. (Czechia), Benjamin G. (Germany), Martin Ž. (Slovakia), Jannifer W. (Germany), Francesco F. (Italy), Mario M. (Italy), László Péter Sz. (Hungary), Karoly S. (Hungary), Marco P. (Italy)

Gratulálunk!

A nyertesekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot, és a nyereményt a megadott címre postázzuk.

1. húzás - takarító robot ROWENTA RR 7447WH
2. húzás - FIFA 2021 játék PS4
3. - 10. húzás - futball-labda

Találkozunk a következő versenyen! Kövesse hírlevelünket, hogy semmiről se maradjon le az elektronika világában!(Játékszabályzat)


További információkért kérem, forduljon regionális értékesítési képviselőnkhöz, vagy írjon nekünk info@soselectronic.hu, örömmel segítünk.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.