Mit tettünk Önökért ebben az évben ill. mit sütöttünk ki :) ?

Terveztünk, szerveztünk, egyeztettünk, készítettünk, és Önöknek is köszönhetően minden jól sikerült.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2018.12.04 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

Azok, akik már régóta ismernek bennünket, jól tudják, hogy hűek vagyunk a „Supplier of Solution“ mottónkhoz. Arra törekszünk, hogy végig kísérjük Önt munkája során, a tervezéstől a fejlesztésen át, egészen a gyártásig. Segítséget nyújtunk műszaki megoldások kiötlésében, gondoskodunk üzleti tevékenységeiről, újdonságokkal látjuk el Önt a piaci történések és elektronikai trendek kapcsán.

Az elmúlt évben 104  termékekkel foglalkozó cikket írtunk. 12 workshopot rendeztünk olyan cégekkel, mint a Microsoft, T-Systems, Vodafone, Slovak Telekom, Quectel, 2J Antennae, stb. Lehetőséget biztosítottunk személyes találkozásokra is, mint pl. a Krakkóban (PL) megrendezett Evertiq expo-n, a kassai (SK) állásbörzén és a 2018-as müncheni (DE) Electronica kiállításon.
Online webes szemináriumokat tartottunk a 4D Systems, IQRF és Wiznet cégekkel. 59 ezer csomagot küldtünk ki, és 200 tonnányi árut fogadtunk a világ minden pontjáról. Csapatunk 6 nagyszerű munkatárssal is bővült.

Honlapunkat két új világnyelvvel bővítettük. Mostantól már spanyol és olasz nyelven is elérhető.

Mindemellett még illatos mézeskalácsot is sütöttünk Önöknek. Karácsonyi üdvözletünkben betekintést nyerhetnek az elmúlt két hét fáradhatatlan munkájába.

Szeretnénk biztosítani Önöket arról, hogy minden kézhez kapott mézeskalács ehető, és cukrászművészetünk jegyeit hordozza. A sütési folyamat és a felvételek készítése során egy alkatrész sem sérült, és a raktár is „megúszta” :)


Békés ünnepeket mindenkinek, valamint egészségben és műszaki sikerekben gazdag új évet kívánunk!


Videók

We've baked amazing gingerbreads for all of you. The way we've been making them for the past 2 weeks can be seen in the video.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.