Ezért hoztunk létre egy online konferenciát, melynek célja, hogy az új technológiák hulláma magával ragadja Önt, és kaput nyisson a legújabb technikai információk világába.  

Meghívjuk Önt a Debatech online konferencia következő évadjára, amely ezúttal kivételes lesz. 

Az előző évek nagyon sikeresnek mondhatók, elsősorban a helyi hallgatóságra, nyelvre és régióra összpontosítva. A nagy érdeklődésre és több száz nézőre alapozva nagy információéhséget érzékelünk az elektronika területén, szerte a világon. Ezért a Debatech konferenciát szó szerint mindenki számára elérhetővé tesszük. Bár az egyes tartalmak helyi nyelven készülnek, minden videónál találunk majd feliratokat, amelyek még inkább elérhetőbbé teszik a tartalmat a nézők számára. A reklámszünet is újdonság lesz, amely különböző márkák bemutatására szolgál majd a technológia világából. Úgy gondolom, hogy a nézőknek van mit várniuk,“ mondja Denisa Majláthová, az SOS electronic marketingspecialistája.



Legyen a vendégünk október 11-én, kedden, és tekintse meg a modern többmagos chipek csúcshőmérsékletének csökkentésére szolgáló szenzorok és szoftvermódszerek vagy az elektromos járművek töltőinfrastruktúrájára fókuszáló szakmai témájú előadásokatInkább vezeték nélküli technológiákkal dolgozik? Foglaljon időpontot az NB-IoT-ről és az LTE-M-ről vagy a kommunikációs modulokról szóló előadásokra.

Előadóink lesznek:

  • Heliodor Macko, SEAK CEO, Slovakia  
  • Michal Sojka, Czech Technical University in Prague, Czechia
  • Péter Bátorfi, Intelliport CEO, Hungary
  • Igor Ginzburg and Mark Schoppel, Traco Power Group, Switzerland
  • Owen Wei and Daniele Cleri, AAEON Technology (Europe) B.V., Netherlands
  • Peter Feciľak, CEELAB, Technical University, Slovakia
  • Rubino Antonio and  Gysel Marco, Sensirion, Switzerland
  • Bystrík Míček, WERKEMOTION design studio, Slovakia

Merüljön el a technológia világában a DebaTech konferencián

Szeretne előadni a konferencián, partnerré válni, vagy a szünetekben látni a hirdetését?

Keressen bennünket a marketing@soselectronic.com címen, vagy töltse ki az alábbi űrlapot.