Jobb egyszer látni, mint százszor hallani…

Ez a mottó rengeteg igazságot tartalmaz, ezért gondoltuk úgy, hogy megnyitjuk cégünk kapuit magyarországi ügyfeleink előtt és megmutatjuk, mi rejtőzik valójában a lepel alatt.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2011.06.02 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

Májusban az SOS electronic nyíltnapján magyarországi ügyfeleink ellátogathattak kassai központunkba. Vendégeink először a cég helyiségeit tekinthették meg, ahol bemutattuk különböző részlegeink munkáját, illetve maguk is kipróbálhatták az egyes tevékenységeket. A legjobban a raktár csomagküldési részlege nyerte el mindenkinek a tetszését, ahol maguk készíthették és küldhették el kimenő csomagjainkat. Természetesen nem hiányozhattak a termékújdonságainkról szóló információk sem. A nyíltnap Kassa történelmi városközpontjának megtekintésével ért véget.

Hogyan vélekedtek erről ügyfeleink? Örültünk a rengeteg pozitív visszajelzésnek, íme egy ezek közül:

„Korábban nem is gondoltam, hogy a miskolci SOS hátterében egy ilyen nagy cég áll. Azt hittem, hogy hasonló nagyságú raktárba fogok megérkezni Kassán, mint ami régen volt Miskolcon. Tetszik nekem a családias légkör, és hogy az ott dolgozók nem úgy dolgoznak mint a rabszolgák. Meglepődtem, hogy milyen sokan beszélnek magyarul.“

Komplex Iroda Széchenyi Sándor


Köszönjük, hogy éltek a lehetőséggel és meglátogattak minket ezen a napon. Ajtónk a jövőben is nyitva áll Önök előtt.


Jobb egyszer látni, mint százszor hallani…
Jobb egyszer látni, mint százszor hallani…
Jobb egyszer látni, mint százszor hallani…
Jobb egyszer látni, mint százszor hallani…

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.